Baharatlı acılı yemekler pek sevmem. Yurt dışına hiç çıkmadım.Baharatlı yemek sever mısınız, nerelisiniz? Hiç Orta,Latin Amerika ülkelerinde acılı yemek yediniz mi? Ona göre alabilirim.![]()
Ailemde sarılık görülmedi. Günde 3 litre civarı su içiyorum.Ailenizde sarılık görüldü mü? Günde kaç litre su içersiniz?
Hocam sağ bana lazım kusura bakmayın.Biz dededen beri sağcıyız. Sol değilde sağ böreğini verirsen bir şekilde anlaşırız. Ayrıca bir SS at bakalım. Gerçekten söylediğin kadar temiz mi? Değilse anca S7 Edge verirler.
Lazımsa bende ki karaciğerin yarısını verebilirim.Acaba fazla dalağı olan var mı? Varsa bir tane rica edecektim.
Bir sorun var benim sol böbrek filmler de gözükmüyor. Doktora sordum arada olur böyle şeyler sen merak etme dedi. Çok sağlam tıkır tıkır çalışıyormuş.Eğer alırsam Samsung S8'i kamerası senin böbrek filmini çekerse ve söylediğin gibi temizse ben talibim.![]()
Sigara içiyor musunuz?
Alkol sigara içilen ortamda bile bulunmuşluğum yok.
Böbreğinizin yaşadığına sevindim.2017 yılında yanlış hatırlamıyorsam 4000-5000 TL civarı bir fiyata çıkan S8'i alamamıştım. Yıllar sonra 2020 yılında daha iyi bir modeli S10e'yi 3600 TL gibi fiyata 0 olarak aldım.
Böbreğimi kaybetmediğim için çok mutluyum.
S8 kullanıyorum. WQHD+ ekran çözünürlüğünde günde en az 3 kez cihazı şarj ediyorum. HD+ (720P den biraz daha iyi) çözünürlükte ise günde en az 2 kez şarj ediyorum2017 yılında yanlış hatırlamıyorsam 4000-5000 TL civarı bir fiyata çıkan S8'i alamamıştım. Yıllar sonra 2020 yılında daha iyi bir modeli S10e'yi 3600 TL gibi fiyata 0 olarak aldım.
Böbreğimi kaybetmediğim için çok mutluyum.
S10e için WQHD+ seçeneği maalesef yok. FHD+ şeklinde kullanıyorum. İş yerinde 8 saat boyunca bluetooth açık oluyor. Aktif müzik dinliyorum. Günde az 2-3 saat sosyal medya kullanıyorum. Minimum 30dk video izliyorum ve internetim hep açık oluyor. Şarjım eve gidene kadar %10 civarı kalıyor. Günlük 11 saat yetiyor diyebilirim.S8 kullanıyorum. WQHD+ ekran çözünürlüğünde günde en az 3 kez cihazı şarj ediyorum. HD+ (720P den biraz daha iyi) çözünürlükte ise günde en az 2 kez şarj ediyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.