Takas ile aldığım iPhone 8 Plus bozuk çıktı

Aynı anda iadeyi şu an söyledim hocam, geri dönüş yapmasını bekliyorum.

"Bu kez de ben telefonsuz kalacağım, sana yardımcı olmaya çalışıyorum ama sabrım doldu. Biraz bana yardımcı ol" dedi.

Böyle bir durumda karşı tarafın sabrının dolması sözkonusu olamaz, gidişat iyi değil, bu kişi sizinle aynı şehirde askerliğini yaparken geçici başka bir yeremi gitti, ne zaman geri dönecek, tanıyorum kendisini demiştiniz.

Hocam kendisini ayak üstü tanıdım, ''Vallahi billahi hem sen mağdur oldun hem de ben seni dolandırmış gibi oldum. Bu mağduriyeti gidereceğim sana söz veriyorum.'' dedi en son.

Orijinal tel takasında da bir şeyler söylemişti. Bu tür insanlar yalan üstüne yalan söyler, artık nasıl çözersiniz nasıl önlem alırsınız bilmiyorum.

Hocam sana telefonu göndermeyecek. Asker olduğunu kanıtladı mı? Elden yapmak istiyorum konum at şehrine geleyim falan yaz belki o zaman eteği tutuşup doğruyu söyler.

Hocam sana telefonu göndermeyecek. Asker olduğunu kanıtladı mı? Elden yapmak istiyorum konum at şehrine geleyim falan yaz belki o zaman eteği tutuşup doğruyu söyler.
Arkadaşlar merhaba; cihazını gönderdim ve cihazımı bu sabah gönderecek. Telefonu ona 8 bin liraya satmamı istedi, 8 bin lira yeterli bir fiyat mı kaçak 11T Pro için?

Arkadaşlar merhaba; cihazını gönderdim ve cihazımı bu sabah gönderecek. Telefonu ona 8 bin liraya satmamı istedi, 8 bin lira yeterli bir fiyat mı kaçak 11t Pro için?

Kanka geçmiş konularına bir göz gezdirdim de ya yaşın çok küçük buraya hikaye yazmaktan zevk alıyorsun ya da bir şeyler sorunlu.

Geçmiş olsun hocam.

Kanka geçmiş konularına bir göz gezdirdim de ya yaşın çok küçük buraya hikaye yazmaktan zevk alıyorsun ya da bir şeyler sorunlu.
09.12.1992 doğumluyum dostum, eğer istersen gönderebilirim sana kimliğimin fotoğrafını

Geçmiş olsun hocam.
Teşekkür ederim hocam, cihazı benden almak istiyor da 8 bin lira 11T Pro için uygun mudur?

09.12.1992 doğumluyum dostum, eğer istersen gönderebilirim sana kimliğimin fotoğrafını.

Teşekkür ederim hocam, cihazı benden almak istiyor da 8 bin lira 11t Pro için uygun mudur?

Pro modelini bilmiyorum fakat 11t 6.5 7 k var yurt dışı sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…