Arkadaşlar merhaba. 11t Pro cihazımı 8 Plus ile takas ettim ve takas ettiğim kişi de benim şehrimde görev yapan bir asker ile takas ettim. Asker her şeyin orijinal olduğunu söyledi. Eve gelip 3utolls programına cihazı bağladığım zaman da tüm parçaların orijinal ve 100 üzerinden 95 puan aldığını gördüm. 1-2 gün kullandıktan sonra cihazın aşırı ısındığını gördüm, cihazın içini açtığım zaman ise işlemci çırılçıplak ortada yani koruma işlemci üzerinde bulunan koruma katmanı yoktu, anakart ve diğer parçaların vidalarının ise eksik olduğunu gördüm. Durumu hemen takas ettiğim arkadaşa söylediğim zaman ise şehrine döndüğünü, şehrine gönderir ise yapacağını söyledi ve bende okeyledim. Dün sabah 9'a doğru ekran birden görüntü vermemeye başladı, ona yazınca da ilk başlarda "ben kullandığımda bir sorunu yoktu" gibi şeyler söylemeye başladı. Sonra biraz kızınca ve durumun ciddi olduğunu söyleyince değişti ve telefonları geri birbirimize verelim dedi ve bende tamam dedim, cihazında birçok parça çalışmıyor. Ekranın sağ üst köşesinde açıklık var, telefon kasıyor ve ısınıyor, sessize alma ve açma tuşu çalışmıyor falan. Şimdi ben cihazı bu sabah ona göndereceğim o da 1 gün sonrasında göndereceğini söyledi. Sizce bir sıkıntı vesaire olur mu? Bu durumda kim hatalı ve mahkemeye kadar giderse iş tazminat davası açabilir miyim?