Steam Takas yaparken "bu kişi sınırlandırılmış" hatası

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-06-19-06-13-628_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2024-06-06-19-06-13-628_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2024-06-06-19-06-41-585_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2024-06-06-19-06-41-585_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 33
ikinci resim ikinci olan isim vs yok nasıl olur anlamadım.
Steam profilinin linkini atar mısın belki ben bakabiliyorumdur. 2. Resimde en üstte '... ile takas yaptınız' yazan yerde en başta profilin ismi yazması gerekiyor. Oraya basmayı felan dene bir de belki atar profile. Bir de attığın arkadaşının steam ismi eğer bu tarz bir şey mi yani ismi yok mu?

Steam profilinin linkini atar mısın belki ben bakabiliyorumdur. 2. Resimde en üstte '... ile takas yaptınız' yazan yerde en başta profilin ismi yazması gerekiyor. Oraya basmayı felan dene bir de belki atar profile. Bir de attığın arkadaşının steam ismi eğer bu tarz bir şey mi yani ismi yok mu?
Yok hayır onun ismi normal

Takas teklifini onaylarken arkadaşının hesabı mı vardı mobilde. Ben hesap kopyalama yöntemiyle dolandırılmış olabileceğini düşünüyordum ama hani itemlerin gittiği hesaba bakıp anlayamıyoruz da. Desteğe yazabiliyorsan itemlerin hangi hesaba gittiğini sor takas geçmişinden bakamıyorum felan yaz. Ama şunu unutma arkadaşına gönderdiğin itemleri zaten sen kendi hesabından onun envanterinde ilk 10 gün göremezsin zaten görünmez olarak kalıyor güvenlik amaçlı. 3 Nisanda gelen güncelleme ile değiştirdiler :
1717691409322.png
Eğer arkadaşın sana ekran görüntüsü felan attıysa zaten envanterinde olmadığını dolandırılmış olabilirsin ama eğer bir şey demediyse itemleri sadece o kendi envanterine bakıp görebilir tabii ona gittiyse.

Takas teklifini onaylarken arkadaşının hesabı mı vardı mobilde. Ben hesap kopyalama yöntemiyle dolandırılmış olabileceğini düşünüyordum ama hani itemlerin gittiği hesaba bakıp anlayamıyoruz da. Desteğe yazabiliyorsan itemlerin hangi hesaba gittiğini sor takas geçmişinden bakamıyorum felan yaz. Ama şunu unutma arkadaşına gönderdiğin itemleri zaten sen kendi hesabından onun envanterinde ilk 10 gün göremezsin zaten görünmez olarak kalıyor güvenlik amaçlı. 3 Nisanda gelen güncelleme ile değiştirdiler : Eki Görüntüle 2214912Eğer arkadaşın sana ekran görüntüsü felan attıysa zaten envanterinde olmadığını dolandırılmış olabilirsin ama eğer bir şey demediyse itemleri sadece o kendi envanterine bakıp görebilir tabii ona gittiyse.
Knk onun hesaba girdim.Hesabina baktım sohbet kısmına gelmişti zaten takas.Takasi onaylaya basınca takas bitti gibi bise yazıyordu

Knk onun hesaba girdim.Hesabina baktım sohbet kısmına gelmişti zaten takas.Takasi onaylaya basınca takas bitti gibi bise yazıyordu
Onun hesabındayken baktın mı envantere? Onun hesabından da yazabilirsin desteğe hesap kopyalama şöyle oluyor zaten sen önce gönderiyorsun takas teklifini artık nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama gönderdiğin kişinin hesap profil fotoğrafı gibi her şeyi başka bir hesapla aynı şekilde yapıp aynı takas isteğini kendi hesabıyla tekrar oluşturup senin oluşturduğunu iptal ediyor. Bunlar saniyeler içinde olduğu için sen anlıyamıyor arkadaşına gönderdiğini sanıp onaylayınca işte kopyalanan hesaba gönderiyorsun aslında. Eğer takas yaptığın hesabı görebilseydik arkadaşının hesabı olmadığını anlarsan dolandırıldığını anlayabilirsin zaten böylelikle ki umarım böyle olmamıştır. Sen yine de ilk önce arkadaşının hesabına girip envanteri kontrol et kendi hesabında baksanda göremezsin zaten. Eğer yoksa desteğe o takasla alakalı hangi hesaba gittiğini sor dolandırıldığını felan yaz.

Onun hesabındayken baktın mı envantere? Onun hesabından da yazabilirsin desteğe hesap kopyalama şöyle oluyor zaten sen önce gönderiyorsun takas teklifini artık nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama gönderdiğin kişinin hesap profil fotoğrafı gibi her şeyi başka bir hesapla aynı şekilde yapıp aynı takas isteğini kendi hesabıyla tekrar oluşturup senin oluşturduğunu iptal ediyor. Bunlar saniyeler içinde olduğu için sen anlıyamıyor arkadaşına gönderdiğini sanıp onaylayınca işte kopyalanan hesaba gönderiyorsun aslında. Eğer takas yaptığın hesabı görebilseydik arkadaşının hesabı olmadığını anlarsan dolandırıldığını anlayabilirsin zaten böylelikle ki umarım böyle olmamıştır. Sen yine de ilk önce arkadaşının hesabına girip envanteri kontrol et kendi hesabında baksanda göremezsin zaten. Eğer yoksa desteğe o takasla alakalı hangi hesaba gittiğini sor dolandırıldığını felan yaz.
Evet ondanda açtım

Takas teklifini onaylarken arkadaşının hesabı mı vardı mobilde. Ben hesap kopyalama yöntemiyle dolandırılmış olabileceğini düşünüyordum ama hani itemlerin gittiği hesaba bakıp anlayamıyoruz da. Desteğe yazabiliyorsan itemlerin hangi hesaba gittiğini sor takas geçmişinden bakamıyorum felan yaz. Ama şunu unutma arkadaşına gönderdiğin itemleri zaten sen kendi hesabından onun envanterinde ilk 10 gün göremezsin zaten görünmez olarak kalıyor güvenlik amaçlı. 3 Nisanda gelen güncelleme ile değiştirdiler : Eki Görüntüle 2214912Eğer arkadaşın sana ekran görüntüsü felan attıysa zaten envanterinde olmadığını dolandırılmış olabilirsin ama eğer bir şey demediyse itemleri sadece o kendi envanterine bakıp görebilir tabii ona gittiyse.
Böyle bişey yazdılar

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-07-17-54-34-603_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2024-06-07-17-54-34-603_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 35
Böyle bir şey yazdılar

Dediğim gibi dolandırılmışsın geçmiş olsun. Cidden üzüldüm senin adına ama bundan sonra atacağın herhangi bir takas teklifinde de büyük ihtimalle dolandırılabilirsin aynı şekilde o yüzden şifreleri falan her şeyi değiştirmen gerek. Bilgisayar ya da telefonunda virüste olabilir. O yüzden bence yine de bir virüs taraması yap. Zaten yazının en altında yazıyor orada dediklerini uygulasan da olur. Aslında bu tür durumlarda takas atmadan önce mobilde onaylarken son bir kere daha karşı tarafın Steam hesabına girip oluşturma tarihinden, levelinden ya da alta atılan yorumlardan doğru hesaba mı gittiğini anlayıp öyle onaylanıyor takas bu tuzağa olurda yakalanmamak için aklında bulunsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı