Takas yapın görevi nasıl yapılır?

725829

Femtopat
"Bir video yayınlayın" görevini saymazsam, topluluk görevlerinden 3. seviye rozet kazanmam için son 3 görevim kaldı görselde göründüğü gibi.

Başlıktaki gibi "takas yapın" görevi nasıl yapılır? Şu an 3 adet kartım var Limbo'dan kazandığım bunlardan bir tanesini mi takas etmem gerekiyor?

Dosya Ekleri

• steam.png
    steam.png
    537,4 KB · Görüntüleme: 53
  • kart.png
    kart.png
    334,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Takas yapacak oyuncu bulamazsan video yayımlamak, rozet işlemek ve topluluk pazarı daha mantıklı. Pazardan 10 kuruşluk falan bir CS çıkartması alın ardından CS veya elinizde kartları olan bir oyunun rozetini işlersiniz.

Bir arkadaşınızla takas yapmanız gerekiyor

Bir arkadaşınızla takas yapmanız gerekiyor
Takas yapacak oyuncu bulamazsan video yayınlamak, rozet işlemek ve topluluk pazarı daha mantıklı. Pazardan 10 kuruşluk falan bir CS çıkartması alın ardından CS rozeti işlersiniz 5 liradan az tutuyor diye hatırlıyorum.
Envanterdeki "Takas Edilebilir" ibaresi olan herhangi bir şey takas olur mu?

Takas yapacak oyuncu bulamazsan video yayımlamak, rozet işlemek ve topluluk pazarı daha mantıklı. Pazardan 10 kuruşluk falan bir CS çıkartması alın ardından CS veya elinizde kartları olan bir oyunun rozetini işlersiniz.
Video yayınlamayı, canlı yayın yapma vs. sanıyordum ben öyle değilmiş meğerse. :) Takas yapmaktan daha kolay oldu şu an 3. seviye rozetimi aldım. Çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    199,9 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı