Takası Olmayan Bir Oyunda Takas Yapmak?

hamza4kgul

Kilopat
Arkadaşlar bildiğiniz üzere PUBG'de takas yapılamıyor, takaslar kapalı. Bir arkadaşım bir skinini satmak istediğini söyledi, ben de o skini istediğimden bana daha ucuza satmasını söyledim kabul etti. Ancak takas özelliği kapalı, benim o ürünü alabilmemin hiçbir yolu yok mudur? İstek bir fiyat girsem, o da benim girdiğim fiyattan ürünü satışa çıkarsa mesela, ürün bana düşmez mi? Yok mu bunun bir yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG'nin sistemini bilmiyorum ancak senin istek fiyatını senden önce birisi istemişse ilk ona gider diye düşünüyorum sen o itemi daha pahalıya alıp kendi bir itemini ona pahalıya satıp dengeleyebilirsin.

Yorumu anladığına emin misin?
Anladığımı düşünüyorum
Şöyle anladım yanlışsa düzelt lütfen :

Satışı yapacak olan kişi satılığa çıkaracak yorumu yazan kişi onu alacak sonra gerçek hayatta satışı yapan kişi bu yorumu yazan kişiye satışa sunduğu kadarı ödeyecek (50 TL ye sattı ise 50 TL verecek) bu durumda satışı yapanın çıkarı olmuyor

Anladığımı düşünüyorum
Şöyle anladım yanlışsa düzelt lütfen :

Satışı yapacak olan kişi satılığa çıkaracak yorumu yazan kişi onu alacak sonra gerçek hayatta satışı yapan kişi bu yorumu yazan kişiye satışa sunduğu kadarı ödeyecek (50 TL ye sattı ise 50 TL verecek) bu durumda satışı yapanın çıkarı olmuyor
Adam çıkarı olsun diye belirtmemiş galiba.

Arkadaşın eşyayı normalden yüksek fiyata satışa koysun sen de gidip onu al. Sonra arkadaşınla anlaştığınız fiyatın üstünde kalan kısmı sana versin. Mesela eşyanın pazar fiyatı 20 liraysa ve 15 liraya anlaştıysanız arkadaşın 25 liraya satışa koysun. Sen onu satın al ve arkadaşın sana 10 lira para üstü versin. Para üstünü sana gerçek para olarak veremiyorsa takası olan bir eşya alıp atabilir sana. Böylelikle anlaştığınız fiyata almış oluyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı