Steam Takastaki süre normal mi?

mortal1

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Benim kuzen bana CS sandıkları takas olarak gönderdi. Fotoğrafta gördügünüz gibi bu süre bitince sandıklar benim hesabıma gecer mi kesin? Bu süre normal m? Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-12_225431468.png
    resim_2025-07-12_225431468.png
    53,5 KB · Görüntüleme: 62
  • resim_2025-07-12_225400249.png
    resim_2025-07-12_225400249.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 60
Herkese selam. Benim kuzen bana CS sandıkları takas olarak gönderdi. Fotoğrafta gördügünüz gibi bu süre bitince sandıklar benim hesabıma gecer mi kesin? Bu süre normal m? Yardımcı olur musunuz?

Evet hocam normaldir.

Peki süresi bitince kesin sandıklar hesabıma gecer mi?

İnşallah süresi bitince hesabıma sandıklar gecsin.

Geçer hocam geçmezse Steam destekle iletişime geçin.

10 gün sonra hesabınıza geçecek ondan sonra 1 hafta da takas ve pazar banı olacak. açmak isterseniz açabilirsiniz tabii

10 gün sonra envanterinize gelecek kasalar. 14 gün bekleme süresi ise takası yapan kullanıcılardan birinin yani sizin veya kuzeninizin Steam Guard Mobil Doğrulayıcıyı aktifleştirmemiş olması yüzünden, eğer aktifleştirirseniz sonraki takaslarda bekleme süresi olmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı