Takdir alabilir miyim?

Duymak istediğiniz cevabı yazayım alırsın.
Kardeşim biz nereden bilelim senin hocalarla aran nasıl 2. sınavlarda toplayacak mısın daha da kötüye mi gideceksin?
ben duymak istediğimi yazdırmıyorum hocam arada bayağı puan farkı var alma olasılığım var mı diye soruyorum.İkinci sınavları daha kolay yapıyorlar genelde.Yani yüksek ihtimalle daha da yükseltirim.

Arkadaşlar merhaba. Şu anda tüm notlarım vesaire girilmiş ve ortalamam 70 buçuk. İkinci sınavlar proje ve sözlü ile bu ortalamam 85 ve üzerine çıkar mı? Takdir alabilir miyim?

Benim bildiğim proje sadece 2. dönem alınabiliyor.
70 ortalaman varsa notların baya düşüktür matematik edebiyat sınavlarından 85 üstü alırsan diğer derslerde 85 üstü olacak tabii.
Sözlülere de 90 95 girerlerse olabilir ancak ilk sınavlar her zaman daha az üniten sorumlu olunup daha kolaydır işin zor .d

Benim bildiğim proje sadece 2. dönem alınabiliyor.
70 ortalaman varsa notların baya düşüktür matematik edebiyat sınavlarından 85 üstü alırsan diğer derslerde 85 üstü olacak tabii.
Sözlülere de 90 95 girerlerse olabilir ancak ilk sınavlar her zaman daha az üniten sorumlu olunup daha kolaydır işin zor .d
inşallah alırım hocam çalışmaya şimdiden başlayacağım.

İkinci sınavlar halen başlamadıysa ve sözlüler de aynı o şekilse alabilirsin bence. Ama 70'ten aşağı not almamaya çalış.
ikinci sınavlar ve sözlüler kaldı hocam dediğiniz gibi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Şu anda tüm notlarım vesaire girilmiş ve ortalamam 70 buçuk. İkinci sınavlar proje ve sözlü ile bu ortalamam 85 ve üzerine çıkar mı? Takdir alabilir miyim?
Tüm notların açıklanmış olması lazım, merak ettim alabildiniz mi takdiri hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı