Takdir alabilir miyim?

Barissyigit

Centipat
Screenshot_2020-01-02-22-58-15-572_com.meb.vbsmobil.jpg

Screenshot_2020-01-02-22-58-09-829_com.meb.vbsmobil.jpg

Screenshot_2020-01-02-22-58-06-389_com.meb.vbsmobil.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2. sinavlar ve sözlüler girilmemis, bir sey soylemek zor. Ayrica takdir belgesini çok da takmaya gerek yok şahsen, bir getirisi yok. Sadece belge. Önemli olan yaptığın ortalaman.

85 ortalamayla takdir almaktansa 90 ortalamayla belgesiz geç daha iyi.

Son düzenleme:
2. sinavlar ve sözlüler girilmemis, bir sey soylemek zor. Ayrica takdir belgesini çok da takmaya gerek yok şahsen, bir getirisi yok. Sadece belge. Önemli olan yaptığın ortalaman.

85 ortalamayla takdir almaktansa 90 ortalamayla belgesiz geç daha iyi.
Doğru söylüyorsun genelde 90aşşağısına düşmem fakat bu sene çok saldım.

Kaçıncı sınıfsın acaba bir de hocalar çok mu zor soruyor benim zamanımda hiç çalışmadan minimum 95 ortalamayla geçiyordum sınıfı. Sınıftakiler değişik olduğundan bir kıyaslama yapamıyorum.
Teknoloji ve Tasarım dersi var 8.sınıf arkadaş. Çünkü Teknoloji ve Tasarım denen lanet ders sadece ortaokulda var, ne kadar abuk subuk iş varsa yaptırıyordu hoca hiç unutmam. İnkılap dersi ise sadece 8 ve 12.sınıflarda var.

8im bu sene zordu ve çalışmadım.
Emin ol çok kolay. Ortaokulda gördüğüm konuların tıpatıp aynısını Lise 9.sınıftayken gördüm. Büyük ihtimalle sende göreceksin. Ortaokulda anlamadığım konuları Lisede anladım, öğretmen çok farkediyor gerçekten. O eşitsizlikleri ben ortaokulda nasıl yapamamışım, meğer ne kadar kolaymış. Lise 1'de uzun bir zaman sonra ilk defa Matematikten 50 üstü not almıştım be.

Emin ol çok kolay. Ortaokulda gördüğüm konuların tıpatıp aynısını Lise 9.sınıftayken gördüm. Büyük ihtimalle sende göreceksin. Ortaokulda anlamadığım konuları Lisede anladım. Öğretmen çok farkediyor gerçekten. O eşitsizlikleri ben ortaokulda nasıl yapamamışım, hatırladıkça hayret ediyorum. Lise 1'de uzun bir zaman sonra ilk defa Matematikten 50 üstü not almıştım be.
Aynen ya maalesef

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı