Evet galiba hocaların peşinde dolaşma vaktim yaklaşıyor yavaştan :/O zaman bekleyip görmekten başka bir şansınız yok. :/
Evet galiba hocaların peşinde dolaşma vaktim yaklaşıyor yavaştan :/O zaman bekleyip görmekten başka bir şansınız yok. :/
84,7 gibi puanlarda kalırsanız hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. Takdir alacağınız için anlayış göstereceklerdir.Hocam bir site 85.2 diyor biris 84.7 diyor çok yakın çıkar eminim ama güvenemedim yine.
fazla düşmez. 80 üstü bekliyorum.Yarın da coğrafyaya gireceğim onu da bayağı bi yükseltmem gerekiyor.İkinci yabancı dilden çok kötü bir puan gelmediği sürece alabilirsiniz gibi duruyor.
Bende 10. sınıfım ve bizde 25 sorunun 20 sorusu falan Nüfus konusundan çıktı. İkinci dönemin ilk sınavından 35 almışken 2. sınavından 80 aldım. Az çalışsanız 100'ü bile zorlayabilirsiniz Coğrafyada.fazla düşmez. 80 üstü bekliyorum.Yarın da coğrafyaya gireceğim onu da bayağı bi yükseltmem gerekiyor.
Evet bizde de 25 soru test olacakmış sınav bitkilerden başlıyor. En son nüfus işlendiği için ağırlığı oradan bekliyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için.Bende 10. sınıfım ve bizde 25 sorunun 20 sorusu falan Nüfus konusundan çıktı. İkinci dönemin ilk sınavından 35 almışken 2. sınavından 80 aldım. Az çalışsanız 100'ü bile zorlayabilirsiniz Coğrafyada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.