Takibi Olmayan Para Transferi Nasıl Yapılır?

Bitcoin'i bile belirli seviyede takip etmek mümkünken başka bir yöntem ile takibi mümkün olmayan transferin yapılamayacağını düşünüyorum. Tabi düzgün başka bir yöntem mevcutsa beni de bilgilendirin.

Ben takibi olmayan para transferi yapmak istesem öncelikle Bitcoin satın alır, sonra da gizlilik esaslı birkaç coin üzerinden geçirirdim. Bitcoin bir yere bağlı olmasa da şeffaf bir coin denebilir. Coin piyasasında bile gizlilik isteniyorsa başka altcoinlere uğramak şart.

Kripto para transferi en kolay ve takibi imkansızdır. XRP ile transferi öneririm. Transfer ücreti yok denecek kadar az.

Kripto para transferi en kolay ve takibi imkansızdır. XRP ile transferi öneririm. Transfer ücreti yok denecek kadar az.
Kripto para transferlerinden anlamadığım için Bitcoin dışında diye düşünmüştüm. Öğrenmem çok zaman alır mı?
İsviçre bankası, bitti.
Nasıl yani?
Elinizde IBAN var, ona göndereceksiniz değil mi? Verebileceğiniz başka bilgi varsa verin.
Hayır ben ödeme alacağım.
Bu arada elden alamam ücreti.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı