- Ekran kartı
- Amd Radeon R7 240 4gb 128 bit ddr3
Arkadaşlar Turbox Radeon R7 240 4 GB aldım fanı çalışmadı sonra çıkardım ama hala sistemim görüyor nasıl düzelteceğim format attım 2 kere düzelmedi yardımcı olur musunuz?
Orada onboard değil takılı olmayan kart gözüküyor.
burada gözüküyorAygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcıları bölümünü atar mısın? @a1mwheld
Burada gözüküyor.
Hangi Kısmın Fotoğrafını AtayımHiçbir şey gözükmüyor attığın fotoğrafta. Ne BIOS bilgileri var ne de bir şey.
Attığım sürücüyü dene bir olacak mı?
Ekran kartının kendine ait VRAM belleği olmadığı için RAM paylaşımlı. Bu yüzden gözükmüyor olabilir. Ayrıca kartın kendisi çok zayıftır. Oyun için tasarlanmadı o kart.
evet onu yukledımSürücün yüklü hocam. Catalyst Center yüklü gözüküyor. Attığım sürücüyü mü yüklediniz? @a1mwheld
Fakat Fps Düşüşünün Nedeni NedirTamam. Aygıt Yöneticisi'nden görünüyorsa bir sorun yok. Sanırım yazılımsal hata var gözükmeyen yerde.
Fakat FPS düşüşünün nedeni nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.