Takım değiştirmek

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
16 yaşındayım, şimdi ben çok uzun zamandır fenerbahçeliyim ama öyle fanatik değil yani abim beni fenerli yapmış zaten. Evde bir sürü formam falan var zamanında fanatiğiydim zaten. Ama son yıllardır gerçekten futbolu takip edemiyorum artık beni sinirlendirmekden öteye gitmiyor. Gelip burada dönek falan filan yazmayın başarı için takım tutcak olsam çocukluktan beri fenerli olmazdım. Maçları bile zevkle izleyemiyorum öyle söyleyeyim. Tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anlamıyorum takım değiştirince sizi kesmeyecekler. Maddi manevi kaybınız olmuyor yani. Din değil bu veya kalıcı bir şey değil bu size kalmış bir şey.

Bende fanatik değilim hatta iddia oynamadığım maçı izlemem bile derbi falan değilse. Bence işin takımın kazanmasıyla falan alakası yok ben Fenerbahçe'nin mentalitesini seviyorum ve sadece futbol olarak bakmıyorum konuya. Ülkedeki tek spor kulübü Fenerbahçe'dir bence.

Gülücük atan arkadaşların tuttuğu takımın kaç branşta kaç tane başarısı var merak ettim.

Son düzenleme:
Hayat "doğuştan fanatik" reklamı gibi değil. Takımından memnun değilsen, beğenmiyorsan ve artık zevk almıyorsan başka bir takımı tutabilirsin. Döneklik falanda yapmış olmazsın merak etme. Ömür boyu taraftar olmak için bir sözleşme falan imzaladıysanız orası başka tabii.

Siyasette birbirlerine söylenmedik küfür bırakmayan adamlar, şu an beraber yol yürüyorlar. Bu adamlar utanmadan beraber oluyorlarsa, takım değiştirmek aşırı normal bir şey.

Asla tuttuğun takımı değiştirme. Ben de Trabzonsporluyum çok fazla başarısız dönem yaşadık fakat takım değiştirmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı