Takım elbisenin bedeni normal mi?

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
Arkadaşlar takım elbise aldım uzun süre sonra ilk defa. Yarın giyeceğim. Aldığım yer bedenimi aldı ve uygun ölçüleri aldı. Pantalonda sadece şüphe duyduğum bir kısım var. Oturunca dizin üst kısmı böyle tam oturuyor. Yırtılacak gibi hissettiriyor fakat herkes normal diyor. Genel anlamda takımlar böyle mi oluyor beden konusunda?

Arkadaşlar takım elbise aldım uzun süre sonra ilk defa. Yarın giyeceğim. Aldığım yer bedenimi aldı ve uygun ölçüleri aldı. Pantalonda sadece şüphe duyduğum bir kısım var. Oturunca dizin üst kısmı böyle tam oturuyor. Yırtılacak gibi hissettiriyor fakat herkes normal diyor. Genel anlamda takımlar böyle mi oluyor beden konusunda?

Evet takım elbiseler vücuda göre tam oturması gerek normal bir durum.

Biraz tarza göre değişir o durum ama yaşın gençse slim fit ölçülerde olması daha iyi. Muhtemel ölçülerini alan kişi yaşını düşünerek slim fit aldı. İleri yaşlarda olan kişiler daha regular ya da loose fit tercih ediyorlar kilolarından dolayı.

Kumaş pantolonlarda likra olmadığı için slim fit ölçülerde dizlerde gerilmeler yapar. Bir zararı olmaz.

Kumaşı iyi değilse yırtılmaz özellikle dizden yırtılırsa ilk defa duymuş olurum.

Biraz tarza göre değişir o durum ama yaşın gençse Slim fit ölçülerde olması daha iyi. Muhtemel ölçülerini alan kişi yaşını düşünerek Slim fit aldı. İleri yaşlarda olan kişiler daha regular ya da loose fit tercih ediyorlar kilolarından dolayı.

Kumaş pantolonlarda likra olmadığı için Slim fit ölçülerde dizlerde gerilmeler yapar. Bir zararı olmaz.

Dizde gerilme yok zaten ya. 20k harcadım. Malzeme kalitesi iyidir bence.

Benim düğünde patlamıştı alt tesisat bölgesi. O zamanlar tarzdı şekil yapacağız diye dar pantolon giyiydik kurusıkı gibi patladı eğlencenin ortasında.

Korkutmayın beni :D

Korkutmayın beni :D
Fotoğrafı örnek olarak koyuyorum. Benim değil ama size tam oturan kısmı fotoğraftan göstericem.
1748032729030.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı