Takım tutmaya nasıl başladınız?

BeratKzmz

Hectopat
Ben çok küçüklüğümden beri Fenerbahçeliyim bunun da nedeni Alex de Souza. Maçları o zamanlar takip etmesem de Alex'i hep duyar, giydiğim alakalı/alakasız her şeyin üstüne Alex'in adını yazardım. Mesela arkasında "10 Alex" yazan Real Madrid forması ya da arkasında Alex yazan el örmesi kazak sadece 2 örnek. Ayrıca Fenerbahçe'nin renkleri ve kendine ait duruşu yani genel olarak her şeyi bana her zaman daha elit ve üstün gelmiştir. Bu yüzden çocukluğumdan beri fenerbahçeliyim peki ya siz neden şu an tuttuğunuz takımı tutuyorsunuz?

Ben çok küçüklüğümden beri Fenerbahçeliyim bunun da nedeni Alex de Souza. Maçları o zamanlar takip etmesem de Alex'i hep duyar, giydiğim alakalı/alakasız her şeyin üstüne Alex'in adını yazardım. Mesela arkasında "10 Alex" yazan Real Madrid forması ya da arkasında Alex yazan el örmesi kazak sadece 2 örnek. Ayrıca Fenerbahçe'nin renkleri ve kendine ait duruşu yani genel olarak her şeyi bana her zaman daha elit ve üstün gelmiştir. Bu yüzden çocukluğumdan beri fenerbahçeliyim peki ya siz neden şu an tuttuğunuz takımı tutuyorsunuz?
Kuzenim sayesinde Galatasaraylıyım.

Takım tutmuyorum, tutan kişilerin bir çoğunun da tutabildiğini sanmıyorum.

Ben çok küçüklüğümden beri fenerbahçeliyim bunun da nedeni alex de souza. Maçları o zamanlar takip etmesem de Alex'i hep duyar, giydiğim alakalı/alakasız her şeyin üstüne Alex'in adını yazardım. Mesela arkasında "10 alex" yazan Real Madrid forması ya da arkasında alex yazan el örmesi kazak sadece 2 örnek. Ayrıca Fenerbahçe'nin renkleri ve kendine ait duruşu yani genel olarak her şeyi bana her zaman daha elit ve üstün gelmiştir. Bu yüzden çocukluğumdan beri fenerbahçeliyim peki ya siz neden şu an tuttuğunuz takımı tutuyorsunuz?

Kuzenim sayesinde beşiktaşlıyım.

Çok küçükken odama lamba seçmeye gitmiştik, lambalarda takımların renkleri şeklindeydi. Ve ben Galatasaray'ı seçmişim. İyi ki de seçmişim :). Hatta önce Fenerbahçe'yi seçmişim, oradaki abla "onu mu seçeceksin?" demiş ve ben de hayır demişim. Allah o abladan razı olsun, beni büyük bir yanlıştan kurtarmış. Hayatta yaptığım en doğru seçimlerden biriydi :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı