Takıntılı derecede aşık olmak

O da bilmiyor ki.
Okul uzak değilse okul çıkışına git diyeceğim okullar kapandı bilemedim kankam. Arkadaşın neden hep o kız hakkında konuşuyor? Siz sormayı bırakın ne yapıyor diye arkadaşın da anlatmayı bıraksın. Sonuçta aynı durum benim içinde geçerli mesela ben bilmiyorum şuan farklı şehirlerde olduğumuz için çok da kafamda değil.

Arkadaş sürekli anlatmıyor hocam, ben sordukca anlatıyor. 2 kere okul çıkışına gittim ama ikisinde de okula gelmemişti.

Sende sorma kardeşim sal gitsin . Nerede yaşıyor peki kız?

İkimiz de Malatya'da. Bizim eve 3 km civarı uzaklıkta. Adreslerini biliyorum ama gidip ne yapacağım ne diyeceğim diye düşünüp vazgeçmiştim daha önce.

Sende sorma kardeşim sal gitsin . Nerede yaşıyor peki kız?

Senden uzakta mı babında soruyorum yanlış anlama.

Estağfurullah hocam sorun yok.

İkimiz de Malatya'da. Bizim eve 3 km civarı uzaklıkta. Adreslerini biliyorum ama gidip ne yapacağım ne diyeceğim diye düşünüp vazgeçmiştim daha önce.

Estağfurullah hocam sorun yok.
Sende doğru diyorsun evine gitmekte olmaz tabii vallaha hocam bilemedim ben senin olayı unutamayacaksın muhtemelen fakat zamanla alışırsın ne diyeyim yardımcı olacak başka arkadaş yok mu bir el atsın

Sende doğru diyorsun evine gitmekte olmaz tabii vallaha hocam bilemedim ben senin olayı unutamayacaksın muhtemelen fakat zamanla alışırsın ne diyeyim yardımcı olacak başka arkadaş yok mu bir el atsın

Vallaha kral bu duruma el atacak adam varsa bana da bi el atsa iyi olur. En iyisi kendini alıştırmak. Ama oda zor tabii insanın uykuları kaçıyor.

Arkadaşlar başka biri karşına çıkarsa unutursun diyor ama bilemiyorum. Başka kimse ilgimi çekmiyor.

Vallaha kral bu duruma el atacak adam varsa bana da bi el atsa iyi olur. En iyisi kendini alıştırmak. Ama oda zor tabii insanın uykuları kaçıyor.
Hocam beni asıl korkutan şey: Hadi tamam olmuyor kabulleneyim geçeyim diyorum, bunu daha öncede 1-2 kez yaşadım zaten ben karşı cinsleriyle rahat konuşamayan biriyim mesela soruyu soran arkadaş baya arkadaş falan olmuş başlarda flörtleşmişler. Bende oda yok maalesef bu yüzden hep platonik oluyor. Neyse ilk söylediğim şeye geleyim, beni asıl korkutan şey artık bu aşk acısından zevk almaya başladım, hüzün duymak kalbimdeki acı his hoşuma gitmeye başlıyor. Bundan beslendiğimi hissediyorum. Hayırdır İnşallah

Kanka hep platonik diyorsun da, yaşın kaç onu da bilmiyorum gidin konuşun yazın bir yerden birşeylere davet edin ne bileyim. Konuşmaktan çekinmeyin. Bende sizin gibi konuşmaktan çekiniyordum en son birinden hoşlandığımda. Gittim en sonunda aldım yanıma konuştum. Evet olmayınca olmuyor ama yapacak bir şey yok. Dalga geçilmesinden mi korkuyorsun mesela bırak geçilsin bunlar unutulan şeyler 2 geçerler bırakılır merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…