Takıntılı derecede aşık olmak

Kendinden büyük birinin diye düşünme çünkü bende 18 yaşındayım ve mezuna bıraktım kendime yatırım yapıyorum dediğim gibi şuan. Lakin unutma önemli olan yaş değil birikmişliklerdir, tecrübelerdir. Benim de lise boyunca 1 kız arkadaşım oldu sohbet edilesi, arada konuştuğumuz fakat onunla da konuşmuyorum artık. Belki diyeceksin senin daha 1 kız arkadaşın olmuş(sevgiliden bahsetmiyorum bu arada sadece arkadaşımdı) nasıl bana tavsiye verebiliyorsun diye. Bir şeyleri öğrenmek için illaki yaşamış olmak gerekmiyor. Hiç mi dışarı çıkabileceğin veya dertleşebileceğin biri yok bilmiyorum belki kuzenin vs. vardır ama aile ilişkilerinizi de bilemem tabi fakat istersen dertleşmek veya fikir danışmak istersen discord veya instagram dan ekleşebiliriz eğer ki için böyle rahat ediyorsa. Çünkü biraz anlıyorum seni sadece şuan hayatta tek başınasın gibi duruyor söylediklerinden bunları çıkardım ben.
Evet tekim. İşin sıkıntılı tarafı yalnız takılmaktan, yapacağım işleri tek yapmaktan hoşlanıyorum. Ama her insanın sosyalleşmek istediği zamanlar olur elbet. Sorunda orda başlıyor işte. Yalnız kalmak istediğimden ötürü gelen arkadaşlık tekliflerini(eski zamanlardan bahsediyorum) reddederdim hep. Bunun acısını sosyalleşmek istediğim ya da en önemlisi üzgün olduğumda dertleşme ihtiyacı hissettim zamanlarda yaşıyorum.

Evet tekim. İşin sıkıntılı tarafı yalnız takılmaktan, yapacağım işleri tek yapmaktan hoşlanıyorum. Ama her insanın sosyalleşmek istediği zamanlar olur elbet. Sorunda orda başlıyor işte. Yalnız kalmak istediğimden ötürü gelen arkadaşlık tekliflerini(eski zamanlardan bahsediyorum) reddederdim hep. Bunun acısını sosyalleşmek istediğim ya da en önemlisi üzgün olduğumda dertleşme ihtiyacı hissettim zamanlarda yaşıyorum.
İstersen instagramını yaz bir dertleşmek istediğin konu olduğunda kolayca ulaşabilirsin bende seviyorum dertleşmeyi dert dinlemeyi.

İstersen instagramını yaz bir dertleşmek istediğin konu olduğunda kolayca ulaşabilirsin bende seviyorum dertleşmeyi dert dinlemeyi.
Instagram aktif kullandığım bir platform değil. Daha doğrusu hiç değil sadece her gün 1-2 dk düzenli olarak aşık olduğum kızın profiline bakıyorum. Profil fotosunu değişmiş mi diye değişmişse hemen bilgisayarıma kaydediyorum o kadar. Ama Dc'mi verebilirim eğer istersen.

Yapmaktan utandığın şeyi bir forumda açık açık söylemek iyi geliyormuş onu farkettim. 🙂

Hocam Sosyalden açık açık hesap paylaşmak yasak diye biliyorum. (O kural hala geçerli mi emin değilim ama.)

Instagram aktif kullandığım bir platform değil. Daha doğrusu hiç değil sadece her gün 1-2 dk düzenli olarak aşık olduğum kızın profiline bakıyorum. Profil fotosunu değişmiş mi diye değişmişse hemen bilgisayarıma kaydediyorum o kadar. Ama Dc'mi verebilirim eğer istersen.

Yapmaktan utandığın şeyi bir forumda açık açık söylemek iyi geliyormuş onu farkettim. 🙂

Hocam Sosyalden açık açık hesap paylaşmak yasak diye biliyorum. (O kural hala geçerli mi emin değilim ama.)
Yani o kuralı ben bilmiyorum yani dertleşmek istersin diye söyledim discord da olur fark etmez istersen buraya yazarsın etiketlersin beni de konuşuruz yine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı