Hocam o dalga geçilme olayı yaşandığında etkisi o kadar çabuk geçmiyor. Daha önce deneyimlediniz mi hiç?Kanka hep platonik diyorsun da, yaşın kaç onu da bilmiyorum gidin konuşun yazın bir yerden birşeylere davet edin ne bileyim. Konuşmaktan çekinmeyin. Bende sizin gibi konuşmaktan çekiniyordum en son birinden hoşlandığımda. Gittim en sonunda aldım yanıma konuştum. Evet olmayınca olmuyor ama yapacak bir şey yok. Dalga geçilmesinden mi korkuyorsun mesela bırak geçilsin bunlar unutulan şeyler 2 geçerler bırakılır merak etme.
Bak mesela yaşandığında etkisi o kadar çabuk geçmiyor diyorsun ya, bence hayata bakış açını biraz değiştirebilirsin insanların ne konuştuğu çok umurunda olmasın kasmayın böyle şeyleri. Evet bende yaşadım bu arada böyle bir şeyi çoğu erkek arkadaş ortamında olur zaten. Arkadaş ortamınız dalga geçiyorsa uyarın rahatsız oluyorsanız baktınız hala devam ediyorlar ya kafaya takmayacaksınız ya da arkadaşlığınızı gözden geçireceksiniz.Hocam o dalga geçilme olayı yaşandığında etkisi o kadar çabuk geçmiyor. Daha önce deneyimlediniz mi hiç?
Bak mesela yaşandığında etkisi o kadar çabuk geçmiyor diyorsun ya, bence hayata bakış açını biraz değiştirebilirsin insanların ne konuştuğu çok umurunda olmasın kasmayın böyle şeyleri. Evet bende yaşadım bu arada böyle bir şeyi çoğu erkek arkadaş ortamında olur zaten. Arkadaş ortamınız dalga geçiyorsa uyarın rahatsız oluyorsanız baktınız hala devam ediyorlar ya kafaya takmayacaksınız ya da arkadaşlığınızı gözden geçireceksiniz.
Okudum biraz mesajları. Şimdi lise ve üniversite döneminde biraz çevreden uzaklaşmak gerekiyor cümlesine gelirsek. Hem doğru hem yanlış bir yaklaşım. Can arkadaşların var ise gerçekten bu zamanlar çok güzel geçirilecek zamanlar. Fakat benim de şuan iyi arkadaşlıklarım yok sadece kardeşim gibi olduğum kuzenim var. Bu yüzden bende senin gibiyim arkadaşlıkta. Şans işi olmadı mı olmuyor ona yapabilecek bir şey yok. Diğer kız arkadaşı olayına da gelirsek özgüvenini bir şekil toplamanı öneriyorum. Nasıl yapacağını bilmiyorsan benim şuan uyguladığım hayat rutinini söyleyeyim. Fakat önce yaşını öğrenebilir miyim?Son sayfadaki son yorumuma bakar mısınız. Birde şöyle bir durumda var, herkesin dayanıklılığı aynı olmuyor maalesef bu tür durumlara karşı.Çok stresliyim
Ön yargısız denemenizi öneririm sonuçta 20 30 seans gitmeyeceksin 2-3 seansa hallolur. Çok zorda olursam gitmeyi düşünüyorum gerçi bugün bayağı bir zorlandım ama aklımda bulunsun teşekkür ediyorum hocam başarılar dilerim sınavda ders çalışmayı ihmal etmeyelim. Eğer sınavı kazanırsan "Yiğit"...www.technopat.net
18 olmak üzereyim.Okudum biraz mesajları. Şimdi lise ve üniversite döneminde biraz çevreden uzaklaşmak gerekiyor cümlesine gelirsek. Hem doğru hem yanlış bir yaklaşım. Can arkadaşların var ise gerçekten bu zamanlar çok güzel geçirilecek zamanlar. Fakat benim de şuan iyi arkadaşlıklarım yok sadece kardeşim gibi olduğum kuzenim var. Bu yüzden bende senin gibiyim arkadaşlıkta. Şans işi olmadı mı olmuyor ona yapabilecek bir şey yok. Diğer kız arkadaşı olayına da gelirsek özgüvenini bir şekil toplamanı öneriyorum. Nasıl yapacağını bilmiyorsan benim şuan uyguladığım hayat rutinini söyleyeyim. Fakat önce yaşını öğrenebilir miyim?
Okul olarak ne durumdasın. Lise son mu yoksa üniversiteye mi gideceksin veya mezuna mı kaldın.18 olmak üzereyim.
Lise son.Okul olarak ne durumdasın. Lise son mu yoksa üniversiteye mi gideceksin veya mezuna mı kaldın.
Tavsiyeler için teşekkürlerŞimdi sana şöyle söyleyeyim. Senin ile benim yaşadığımız durumlar biraz benzer durumlar. Ben sana şu an hayat rutinimi söylüyorum. Lise yıllarını Full oyun oynayarak geçirdim diyebilirim sana. Zaten 2 yıl koronadan dolayı okuyamadık. Hep oyuna sardım ve üniversite ile ilgili hiçbir hedefim yoktu lise sona kadar. Lise sonda farklı şeyler yapmam gerektiğinin farkına vardım çünkü hayat oyunlardan ibaret değil. Üniversite kazanmam için çok geçti çünkü bilgisayar mühendisliği istiyorum. Çok kapsamlı bir arkadaş ortamım yoktu zaten 2 tane arkadaşım vardı konuştuğumuz arada dışarı çıktığımız ve şu an bakıyorum bana hiçbir faydaları olmayacak kişiler. Onlarla da iletişimi kestim diyebilirim şu an pek konuşmuyoruz çok arada. Şu an hayatım ben ve kariyerim üzerine kurulu ki bir gün bu kafayı anlarsın ya da her genç anlayacaktır. Her şey karı kız değil cidden kariyerden sonra kendine dikkat ettikten sonra zaten istemesen de olacak kız işleri de. Şu an düzene oturttum hayatımı. Sabah 9 da kalkıyorum ve 10 da sporuma gidiyorum 2 saat dışarıda geçiyor sabah sporu çok zevklidir hele ki şu sıcak günlerde. Eve geliyorum yemeğimi yiyorum dinleniyorum ve ders çalışmaya başlıyorum. Kendine dikkat etmeni özen göstermeni öneririm. Bunları yapıyorum günlük akşam da 2 3 günde bir kuzenimle dışarı çıkıyorum günlük rutin hep aynı. Çıkmadığım günlerde kendimi nasıl daha fazla geliştirebilirim diye araştırmalar yapıyorum YouTube'da videolar izliyorum. Yani kısaca şu anki hayattan örnek verirsem isteklerimi gerçekleştiriyorum kızlardan kısıtladım kendimi çünkü şu an olacak iş değil kariyerim daha önemli. Fit bir vücut için sporumu güzel bir gelecek için dersimi çalışıyorum. Evet bazen başkalarına imreniyorum arkadaşlıklarına fakat elden bir şey gelmeyince olmuyor yapacak bir şey yok bunun içinde kendimi şöyle şartlandırdım. Üniversite zamanına kadar düzenli bir hayat geçireceğim artık 1 yıl boyunca her gün aynı olacak. Arkadaşlık ilişkilerimin üniversite zamanında güzel olacağını düşünüyorum. Yani o ki benim sana önerim kendine güzel bir vücut yap öz güven açısından aşırı ama aşırı önemli kim ne derse desin. Bir kızla tanışacağında seni 1 0 öne geçirir. Ve kariyerine odaklan 1 yıl boyunca sadece bunları yap bence. Benim tavsiyem budur. Öz güven için kendini her geçen gün daha da geliştir nasıl öz güvenimi arttırabilirim gibisinden bir sürü kaynak var bunlara bakabilirsin YouTube forumlar vs. fark etmez. Giyi mini değiştirebilirsin belki nasıl giyiniyorsun bilmiyorum tabii de. Şunu da söylemeyi unuttum. Bence bu hayatta en önemli şey önce insanın kendisini beğenmesi. Saç kesimini güzel bir berbere yaptır. Aynaya baktığında güzel giyinimli güzel vücutlu yakışıklı birini görmek kime kötü gelir ki. Kendinle barışık ol kendine özen göster özgüvenin ile ilgili her şey çözülecektir
Kendinden büyük birinin diye düşünme çünkü bende 18 yaşındayım ve mezuna bıraktım kendime yatırım yapıyorum dediğim gibi şuan. Lakin unutma önemli olan yaş değil birikmişliklerdir, tecrübelerdir. Benim de lise boyunca 1 kız arkadaşım oldu sohbet edilesi, arada konuştuğumuz fakat onunla da konuşmuyorum artık. Belki diyeceksin senin daha 1 kız arkadaşın olmuş(sevgiliden bahsetmiyorum bu arada sadece arkadaşımdı) nasıl bana tavsiye verebiliyorsun diye. Bir şeyleri öğrenmek için illaki yaşamış olmak gerekmiyor. Hiç mi dışarı çıkabileceğin veya dertleşebileceğin biri yok bilmiyorum belki kuzenin vs. vardır ama aile ilişkilerinizi de bilemem tabi fakat istersen dertleşmek veya fikir danışmak istersen discord veya instagram dan ekleşebiliriz eğer ki için böyle rahat ediyorsa. Çünkü biraz anlıyorum seni sadece şuan hayatta tek başınasın gibi duruyor söylediklerinden bunları çıkardım ben.Tavsiyeler için teşekkürler. Başka birinden teselli almayalı çok uzun zaman olmuş, çünkü son 2-3 yıldır lise hayatı çok sıkıntılı geçiyor benim için. Son iki yılda toplam 1.5 dönem falan okula gittim. Kaydım özelde var ancak gitmiyorum . Dolayısıyla en ufak bir sosyallik yok hayatımda. Bakalım ne olacak hayırlısı... Ama genel bakış açına son derece katılıyorum. İnsanın kendisine emek harcaması muhtemelen en mantıklı yatırımdır. Okulum olmadığından ötürü internetten eğitim almak için ciddi vaktim oluyor. Ancak yalan konuşmayayım insana oturup oyun oynamak ve film izlemek çok cazip geliyor ve evde tek başınayken yapman gerekenleri yapman sağlam irade gerektirir. Bendede ara sıra bunun boğuşması oluyor . Tavsiyeler için tekrardan teşekkürler, kendimden büyü birinin fazladan hayat deneyimini göz ardı etmem mümkün değil.