Yani benimde yer yer hata yaptığım yerler oldu. Ama hiçbir sebep yokken iftira atmaları ve tüm sınıftan birkaç kişi dışında herkesin bana küsmesiyle anladım kimin ne halt olduğunu. Çoğunun alakası bile yoktu. Daha sonra sürekli benimle uğraştılar. Yani o zamanlar da utangaçlığım biraz daha arttı.
Yani benimde yer yer hata yaptığım yerler oldu. Ama hiçbir sebep yokken iftira atmaları ve tüm sınıftan birkaç kişi dışında herkesin bana küsmesiyle anladım kimin ne halt olduğunu. Çoğunun alakası bile yoktu.
Benim geçen sene 20 bin liralık oyun hesabım banlandı. Şu an tekrar ufaktan diziyorum. 32-33 GB'lik eşya koydum daha ama hep banlanma korkusu var içimde.
Benim geçen sene 20 bin liralık oyun hesabım banlandı. Şu an tekrar ufaktan diziyorum. 32-33 GB'lik eşya koydum daha ama hep banlanma korkusu var içimde.
Ben Windows Defender'de tarama yaparken gördüm. Antivirüs kurdum. Tarama yapıp hemen sildim. Geçen ayda Win 8.1 yükledim. Bitdefender'de yükledim. Total Security kampanyasından.