Affet ama şımarık büyütülmüş gibisin. Anne babana zorla yaptırdıklarını diğer insanlara da yapmaya çalışıyor gibisin. Dediğini yapıyorlar mı bilmiyorum ama bu şekilde devam edersen çevrende kimse kalmaz. Beraber büyüdüklerin huyunu bildiği için seni anlarlar ama sonradan tanıştıkların bunu uzun süre devam ettiremez. Dominant olmaya çalışmak, seni insanların gerçek yüzüyle karşı karşıya getirir bu da uzun vadede seni içine kapatır ve seni şiddete meyilli biri haline getirir.
Ben Instagram'ı ilk kurduğumda tanıdığım herkese takip atmıştım fakat çok az geri dönüş almıştım, ilk gün neden herkes geri dönmedi diye çok zoruma gitmişti ama zamanla aslında çoğu kişinin Instagram'da takılmadığını bir hafta sonra anlamıştım çünkü uygulamada aslında hiçbir şey yokmuş onu anlamıştım. Senin durumun da benzer gibi, aslında konunun sen olmadığını anlaman gerekecek.
Dün görüştüğün arkadaşların ayaklarında ne vardı ? Üstünde ne vardı? Gibi sorulara cevap bulamazsan bil ki diğerleri de senin için aynısını düşünüyor.