Sürprizbozan Takopi's Original Sin sizce nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam neden uzatsın, mangası bilerek oneshot ve az ve öz bir seri. Olayı bu iken uzatmanın manası yok, zaten anlaşmak istediğin biriyle anlaşırsın ve iyi zamanlar geçirirsin. Kız şiddet görmüyor dediğim gibi after creditte yüzünde çizik bulunmuyor. Ayrıca hala gelmiş anında nefretin kaybolmasından bahsediyor sunuz, after credit izleyince hala daha tam yakın arkadaş olmadığını anlarsınız, sadece anlaşıyorlar. Nasıl suçun baba veya annede olmadığını anlayabileceğini 3 kere anlattım, hala olamaz bir anda mümkün değil diyorsunuz. Shizukanın da zaten Marina'ya ihtiyacı yok arkadaşa ihtiyacı var. O arkadaş da marina oluyor. Nasıl anlaştıklarını zaten hem anime hem manga hemde ben anlattım. Marina'nın da arkadaşa ihtiyacı yok demedim, yakın arkadaş da değiller zaten hala arkadaşlar fakat birbirlerine hakaret ediyorlar. Nefret tamamen geçmese de birbirlerini anlıyorlar. Papağan gibi aynı şeyden bahsetmek istemiyorum diyorsunuz fakat ben de papağan gibi açıklıyorum hemde aynı soruya, "neden bir anda olsun ve neden anlaşıp nefretleri giderilsin". Hem zaten Marina suçun babasında olduğunu da anlamayacak, aynı zamanda Shizuka'nın anmesinin de hatalı olduğunu bilip, Shizuka'nın suçu olmadığını bilecek. Hem anlaşmaları için de bir olay yaşanmıyor mu defalarca açıkladım, birbirlerini anlamayı düşünmeye yelteniyorlar ve bunu Takopi sağlıyor, durduk yere de olmuyor. Dediklerimi dikkate alsanız papağan gibi tekrar etmenize gerek yok, bir animenin sonu sizi tatmin etmedi diye bir mantıksızlık veya hata bulmak için yer aramayın lütfen, bir animenin iyiliğini belirleyen şey sizin ne kadar tatmin olduğunuz değil.
IMG_20250805_233303.jpg
(5. Bölüm, Takopi'nin geçmişe müdahale etmediği zamanda 6 yıl geçmesine rağmen Marina yaşanan her şeyden dolayı Shizuka ve annesini sorumlu tutuyor.)
IMG_20250805_232822.jpg
IMG_20250805_232957.jpg
6. Bölüm Takopi kendini feda edip olayları rayına koymaya çalıştığı son seferde bile sorun düzelmiş değil. "Ailemi geri ver!" dediği kısımda Marina kalem ile Shizuka'ya tam saldıracağı esnada yere düşen defterde gördüğü bir resim yüzünden vaz geçiyor ve karakterlerimiz birden eve beraber yürüyecek hale geliyorlar. (Sözüm meclisten dışarı) Ben kafamda oturttum, bu sahnede yapmacık bir şey yok diyen varsa (12K) vs (600K) ile en iyi anime bölümlerinden seçenler keyifle izlemeye devam edebilir. Bu konu hakkındaki sohbetimizi daha fazla uzatacağımı sanmıyorum, iyi forumlar.

Eki Görüntüle 2550142
(5. Bölüm, Takopi'nin geçmişe müdahale etmediği zamanda 6 yıl geçmesine rağmen Marina yaşanan her şeyden dolayı Shizuka ve annesini sorumlu tutuyor.)
Eki Görüntüle 2550144
Eki Görüntüle 2550147
6. Bölüm Takopi kendini feda edip olayları rayına koymaya çalıştığı son seferde bile sorun düzelmiş değil. "Ailemi geri ver!" dediği kısımda Marina kalem ile Shizuka'ya tam saldıracağı esnada yere düşen defterde gördüğü bir resim yüzünden vaz geçiyor ve karakterlerimiz birden eve beraber yürüyecek hale geliyorlar. (Sözüm meclisten dışarı) Ben kafamda oturttum, bu sahnede yapmacık bir şey yok diyen varsa (12K) vs (600K) ile en iyi anime bölümlerinden seçenler keyifle izlemeye devam edebilir. Bu konu hakkındaki sohbetimizi daha fazla uzatacağımı sanmıyorum, iyi forumlar.
Evet hocam kafanızda oturtmuşsunuz, oturttuğunuzu önceden anlamalıydım kusura bakmayın. Size de iyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı