Sürprizbozan Takopi's Original Sin sizce nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

(5. Bölüm, Takopi'nin geçmişe müdahale etmediği zamanda 6 yıl geçmesine rağmen Marina yaşanan her şeyden dolayı Shizuka ve annesini sorumlu tutuyor.)

6. Bölüm Takopi kendini feda edip olayları rayına koymaya çalıştığı son seferde bile sorun düzelmiş değil. "Ailemi geri ver!" dediği kısımda Marina kalem ile Shizuka'ya tam saldıracağı esnada yere düşen defterde gördüğü bir resim yüzünden vaz geçiyor ve karakterlerimiz birden eve beraber yürüyecek hale geliyorlar. (Sözüm meclisten dışarı) Ben kafamda oturttum, bu sahnede yapmacık bir şey yok diyen varsa (12K) vs (600K) ile en iyi anime bölümlerinden seçenler keyifle izlemeye devam edebilir. Bu konu hakkındaki sohbetimizi daha fazla uzatacağımı sanmıyorum, iyi forumlar.

Evet hocam kafanızda oturtmuşsunuz, oturttuğunuzu önceden anlamalıydım kusura bakmayın. Size de iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…