Takside kaybolan çanta nasıl bulunur?

EmirGunduz

Hectopat
Sokaktan çevirdiğim bir takside çantamı unuttum, mahalledeki taksi durağına sorduğumda taksinin onlara ait olmadığını ve kameradan plakaya bakıp 153'ü aramamı istediler. Kamera görüntülerini nasıl bulurum?

Plakasını hatırlıyorsanız eğer herhangi bir taksi aracına plakayı sorabilirsiniz. Genelde onların WhatsApp kayıp eşya grubu var minibüs şoförlerinde olduğu gibi. Benim de başıma gelmişti şans eseri plakasını almıştım herhangi bir taksici arkadaşa plakasını sorup direk gruba yazmışlardı yarım saat sonra arkadaş gelip çantayı vermişti.

Bir ihtimal daha var. Plakayı hatırlamıyorsanız bindiğiniz saati ve indiğiniz saati hangi yerden bindiğinizi herhangi bir taksici arkadaşa söylerseniz gene gruba yazabilirler.

Tablette Google hesabınız giriliyse ve internet açıksa cihazımı bul özelliği yardımcı olabilir.
Onun dışında bindiğiniz yerde bir dükkan varsa rica edip kamera kayıtlarından taksi plakasına bakabilirsiniz. Taksi plakasını bulduktan sonra karakola gidip durumu anlatırsanız yardımcı olacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı