Taksit ile cüzdan kodu almak

Elftaşı

Hectopat
Daha fazla  
Normalde almıyorum ama şu aralar biraz sıkışık olduğum için ilk defa internet üzerinden Steam cüzdan kodu almak istiyorum. İstediğim miktar 500 TL. Taksit ile satan yer var mıdır? Dediğim gibi daha önce hiç kullanmadım ve bu konuda pek bilgim yok. Bilen birileri yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde almıyorum ama şu aralar biraz sıkışık olduğum için ilk defa internet üzerinden Steam cüzdan kodu almak istiyorum. İstediğim miktar 500 TL. Taksit ile satan yer var mıdır? Dediğim gibi daha önce hiç kullanmadım ve bu konuda pek bilgim yok. Bilen birileri yazarsa sevinirim.

Cüzdan kodlarının satışı TR'den kalktı diye biliyorum.

Vardı ancak Steam kod satmayı bıraktı yani şuan internette 100 tl kodu 150 tl ye falan satıyorlar. Bime falan gidip sorman lazım veya migros a101 vs.

2018'de taktistle kod almak kalktı diye bilyorum

Oyunfor ile iletişime geçtim. Dedikleri şey 10 TL ve 200 TL olmak üzere, 24 saatte bir satın alma hakkımız varmış. Taksit de oluyor dedi ama yani bana 500-600 TL gerekli. 200 verdikten sonra Steam'dan da alırım zaten.

Yabancıların bizim ülkeden ucuza oyun almasından dolayı kalktı diye biliyorum. Türk sitelerinden cüzdan kodu alıp oyun alıyorlardı.
Bu pek mümkün değil. Steam'in Türkiye mağazasında satılan oyunlar yalnızca Türkiye'de oynanabilir. Ayrıyeten buradan TL bazında cüzdan kodu almalarının onlar açısından hiçbir avantajı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı