Çözüldü Taksit ile Xbox Series S alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Taksit.

Hocam benim demek istediğim şu şekilde olabiliyor mu?
Kartımda 10000 lira var diyorum ve her ay 1000 lira çekileceğini düşünelim ben bir anda limitin düşmesini istemiyorum ay ay yavaşça düşmesini istiyorum bu mümkün değil mi?

Hayır mümkün değil. Yani taksit tutarı limitinizden değil bütün ürün tutarı limitinizden eksiltilir.
Zaten taksitin amacı O, fakat mesela 10.000 TL limitiniz var ve konsol 7.000TL, o zaman limitiniz 3.000TL kalır her ay ödedikçe limitiniz açılır.
Hocam anlayamadım ya 😅 biraz daha açıklayıcı olabilirmisiniz?

Hocam anlayamadım ya 😅 biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz?

Yani hocam, şimdi kredi kartınızda 10.000TL limit var diyelim. Ve sizin almak istediğiniz konsol 7.000TL olsun. Ve sizde 10 ay taksit yaptığınızı varsayıyorum. Siz ürünü aldıktan sonra 3.000TL limitiniz kalacaktır. Ve her ay siz 700TL(yani konsol taksidi) ödedikten sonra limitiniz 700TL artacaktır.

Yani hocam, şimdi kredi kartınızda 10.000TL limit var diyelim. Ve sizin almak istediğiniz konsol 7.000TL olsun. Ve sizde 10 ay taksit yaptığınızı varsayıyorum. Siz ürünü aldıktan sonra 3.000TL limitiniz kalacaktır. Ve her ay siz 700TL(yani konsol taksidi) ödedikten sonra limitiniz 700TL artacaktır.
Hocam benim demek istediğim şu şekilde olabiliyormu
Kartımda 10000 lira var diyorum ve her ay 1000 lira çekileceğini düşünelim ben bir anda limitin düşmesini istemiyorum ay ay yavaşça düşmesini istiyorum bu mümkün değilmi?

Taksit.

Hocam benim demek istediğim şu şekilde olabiliyor mu?
Kartımda 10000 lira var diyorum ve her ay 1000 lira çekileceğini düşünelim ben bir anda limitin düşmesini istemiyorum ay ay yavaşça düşmesini istiyorum bu mümkün değil mi?

Hayır mümkün değil. Yani taksit tutarı limitinizden değil bütün ürün tutarı limitinizden eksiltilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Taksit.

Anladım. O zaman taksidin amacı neki anlayamadım açıkçası. Direkt olarak parayı çekiyorsa ne anlamı kalıyorki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı