Çözüldü Taksit ile Xbox Series S alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Taksit.

Hocam benim demek istediğim şu şekilde olabiliyor mu?
Kartımda 10000 lira var diyorum ve her ay 1000 lira çekileceğini düşünelim ben bir anda limitin düşmesini istemiyorum ay ay yavaşça düşmesini istiyorum bu mümkün değil mi?

Hayır mümkün değil. Yani taksit tutarı limitinizden değil bütün ürün tutarı limitinizden eksiltilir.
Hocam krediye para vermiyorsunuz. Ay sonu gelince sadece borcunuzu ödüyorsunuz. Sizden para çıkmış olmuyor kredi alınca.
Yok hocam vallahi anlayamadım,neyse teşekkürler yardımlarınız için.

Bize sormak yerine annenize babanıza sorsanız onlar taksitle bir ürün almayı zaten bilirler diye düşünüyorum. Malum yaşam şartları taksitsiz bir şey zor alınıyor.
Hocam ben burda kendim öğrenmek için açtım bu konuyu. Kendim bilgilenmek için.

Babanın bir kredi kartı olması gerekiyor ve o kredi kartının limitinin alacağın ürün kadar olması gerekiyor. Baban o kredi limitli hesaptan o ürünü alırken ürünün sitesinden taksit miktarını seçiyor ve o seçilen tutar her ay bakiyenizden düşüyor.
Diyelim 5700 TL'lik bir ürün. 6 Taksit yaparsanız aylık olarak 950 TL çekilecek kartından.
Tabii taksit yaparken banka komisyon koyarsa alacağınız ürünün fiyatı 6000 TL'ye kadar çıkabilir.
Amazondan faizsiz 6 ay taksitli alabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı