Taksitle iPhone 11 alma sorunu

B00M

Centipat
Merhaba arkadaşlar iPhone 11 almak istiyorum. Kartım yapıkredi world fakat hiçbir şekilde siteler kabul etmiyor 3'e anca bölünüyor bazı yerlerde, bunun kolay yolu var mı veya ne yapmam gerekli bilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar iPhone 11 almak istiyorum. Kartım yapıkredi world fakat hiçbir şekilde siteler kabul etmiyor 3'e anca bölünüyor bazı yerlerde, bunun kolay yolu var mı veya ne yapmam gerekli bilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

Aldığınız hata nedir? İnternet alışverişlerine açık mı? Bir de şöyle bir çözüm var aldıktan sonra bankanızı arıyıp taksite bölebiliyorsunuz bu yöntemide kullanabilirsiniz.

Aldığınız hata nedir? İnternet alışverişlerine açık mı? Bir de şöyle bir çözüm var aldıktan sonra bankanızı arıyıp taksite bölebiliyorsunuz bu yöntemide kullanabilirsiniz.

Hocam girdiğim her sitede telekomünikasyon ürünlerinde taksit yapılmamaktadır yazıyor bölmüyor banka mevzuatları vs yazıyor. Bankayı arayıp görüşeceğim bölen bir sitede bulamadım.

Yalnız dediğiniz mevzu, ticari kredi kartlarında geçerlidir. Bireysel kartlarda taksit işlem olmamaktadır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı