Taksitle telefon alma

derman13125

Hectopat
Daha fazla  
Ben 18 yaşında öğrenciyim, telefonumu ailem maddi sıkıntı yaşadığı için gizlice sattım, öğrenirlerse hiç iyi olmaz. Telefonu garantiye verdiğimi söyledim. Ben hem öğrenciyim hem de çalışıyorum. Sigortam var, asgari ücret alıyorum. Vatan PC, Mediamarkt ve Teknosa'dan telefon kredisi başvurusu yaptığımda alamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz, nasıl bir yol izlemem gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef taksit alma gibi bir imkan yok hiç bir şekilde kredi kartına taksit yapılmıyor.
Ne ekstre atlat vb. Yapacağın tek şey. Garantide ki telefonun kullanıcı hatası olarak göstermek.
Ve bu şekilde paçayı kurtarmak

Telefon marka model neydi? Ayrıca satma sebebin gayet anlaşılır bir durum, şimdi sattığın telefondan almaya çalışarak zaten amacından sapmis ve iyice de zarar edersin.

Telefon marka model neydi? Ayrıca satma sebebin gayet anlaşılır bir durum, şimdi sattığın telefondan almaya çalışarak zaten amacından sapmis ve iyice de zarar edersin.
Telefon modeli a6+ idi evkurdan almayı düşündümde eve gelme olayı var.
Telefon hattınızın üzerine kontratla alabilirsiniz.
Faturalı hattım yok yeni çıkarmaö gerek yeni hattada vermiyolaar diye biliyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı