Taksitle iPhone almak

Evet karta tek çekim yaptırıp daha sonrasında bankayı arayarak taksitlendirebilirsiniz. Bu da mantıklı ama tabii faizini koyuyorlar üstüne bunu unutmamak lazım.

Acaba faiz oranları nedir belki denenebilir.

@Conor Anthony Kart kullanacaksanız en hesaplı alışveriş kredi kartına nakit avans almak olabilir. Hangi kredi kartını kullanıyorsunuz, faiz oranına bakın. 1 yıla kadar taksitlendirilebilir. İhtiyaç kredisi çekmek dosya masrafı, hayat sigortası vs. derken sizden sorma ver parası diyerek kabaca 2500 liranızı alacak.

Vatan-Mediamarkt-Teknosa vs. ye gidip şu telefonu taksit ile almak istiyorum deyip kredi kartından tek çekim yapıp taksitlendiriyorlar. Tabii onlarda telefon fiyatları normalden pahalı oluyor. Faiz'de işin içine girince TR fiyatının 2 katı miktarlara ulaşabilir.

16 Bin TL kredi için 10 ay boyunca aylık 1800 TL ödeme yapacağım. Ziraat bankasından taksitlendirmiştim. Küsuratları tam hatırlamıyorum ama 16 bin için fazladan 2 bin gözden çıkarın.

Sağ olun hocam bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…