Taksitle iPhone almak

@Conor Anthony Kart kullanacaksanız en hesaplı alışveriş kredi kartına nakit avans almak olabilir. Hangi kredi kartını kullanıyorsunuz, faiz oranına bakın. 1 yıla kadar taksitlendirilebilir. İhtiyaç kredisi çekmek dosya masrafı, hayat sigortası vs. derken sizden sorma ver parası diyerek kabaca 2500 liranızı alacak.

Vatan-Mediamarkt-Teknosa vs. ye gidip şu telefonu taksit ile almak istiyorum deyip kredi kartından tek çekim yapıp taksitlendiriyorlar. Tabii onlarda telefon fiyatları normalden pahalı oluyor. Faiz'de işin içine girince TR fiyatının 2 katı miktarlara ulaşabilir.

16 Bin TL kredi için 10 ay boyunca aylık 1800 TL ödeme yapacağım. Ziraat bankasından taksitlendirmiştim. Küsuratları tam hatırlamıyorum ama 16 bin için fazladan 2 bin gözden çıkarın.
@Conor Anthony Kart kullanacaksanız en hesaplı alışveriş kredi kartına nakit avans almak olabilir. Hangi kredi kartını kullanıyorsunuz, faiz oranına bakın. 1 yıla kadar taksitlendirilebilir. İhtiyaç kredisi çekmek dosya masrafı, hayat sigortası vs. derken sizden sorma ver parası diyerek kabaca 2500 liranızı alacak.

Sağ olun hocam bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı