Taksitle motosiklet almak

Aynen öyle, mersedes trevagolarda çok rahat taşırsın ben 2 kere pulsar 200 taşıdım sorunsuz. Yapacak olursan yaz bana ince noktalarını söyleyim.

Hocam risk almaya gerek yok ama arkadaşa kalmış bir şey. Tavsiyem Mototrans'ı arayıp fiyat alması daha güvenilir olacaktır. Adamlar yıllardır bu işi yapıyor.

Hocam onlar otobüse göre 3 kat falan pahalıydı en son, fiyatların değiştiğini sanmıyorum ama arayıp sorsun arkadaş. Sigortalı taşıdıkları için faha güvenli oluyor.

Sigorta olmasa otobüs ile aynı fiyata taşırlar. Biraz fazla olsun güvenli olsun derse arkadaş Mototrans'ı tavsiye ederim. Şu anki fiyatları hakkında benim de pek bir fikrim yok ama aramaktan zarar gelmez.

Otobüsle motoru nasıl getirecekler?
Genel de her bayinin motosiklet gönderdiği belli firmalar olmakta. O firmaların otobüsleriyle gönderim sağlamaktalar. Arada ki mesafeye göre fiyat değişmekte. Ayrıca motosikleti otobüsün bagajına koyup ve sabitleyip size göndermekteler. Size de otobüsün plakasını ve varış saatini söylerler siz de o saatte gidip teslim alırsınız.

Genel de her bayinin motosiklet gönderdiği belli firmalar olmakta. O firmaların otobüsleriyle gönderim sağlamaktalar. Arada ki mesafeye göre fiyat değişmekte. Ayrıca motosikleti otobüsün bagajına koyup ve sabitleyip size göndermekteler. Size de otobüsün plakasını ve varış saatini söylerler siz de o saatte gidip teslim alırsınız.

Otobüsün bagajını biliyorum, küçük. Yan yatırıp mı gönderiyorlar.

Otobüsün bagajını biliyorum, küçük. Yan yatırıp mı gönderiyorlar.
Dostum otobüsün bagajı küçük değil travego tarzında büyük yolcu otobusleriyle taşınınca bir sorun olmamakta. Ayrıca YouTube bakardan otobüsle 1000RR bile taşımaktalar yatırmadan. Motosikleti yatırmaya gerekecek bir durum yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı