Çözüldü Taksitle telefon nereden alınabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Fiyat çok uçmadan taksitli telefon nereden alabilirim?

Alışveriş kredisi işine bulaşmayın derim. Kredi kartınızın kendi mobil uygulamasından taksitli nakit avans seçeneği olması gerekir. Oradan istediğiniz miktarı çekebilirsiniz. Hem vadesini de daha fazla yapabilirsiniz. Örneğin sitelerde maksimum 6 yaparlarken nakit avans seçeneğinde 12 hatta 36 aya kadar çıkartabilrsiniz. Alışveriş kredisine oranla da daha az faiz yersiniz. Sitelerden taksitle almak yerine dediğim yöntemi yapabilrsiniz. Kredi kartınızdan nakit avans çekimi yaptığınızda banka kartınıza aktarılıyor para. Banka kartınızla direk tek çekim alırsınız her ekstre gününde de kredi kartına taksitinizi yatırırsınız. :) staj görüyorum bu sene aldığım parayla kendime 6 taksit telefon 6 taksit direksiyon vs. aldım :) ödüyorum aydan aya.
Birçok internet sitesi 6 aya kadar vadesiz yapıyor zaten.
Siz elden mi almak istiyorsunuz?

Taksit yapan internet sitesi bulamadım. Baktığım siteler de sadece peşin ödeme vardı. Yani elden de alabilirim internet sitesinden de önemli olan taksit yapılan bir yerden alabilmem.
@TetikLive Fibabanka aracılığı ile alışveriş kredi kullanabilirsiniz diye biliyorum. Vatan'a falan bir bakın.
Vatan'a bakarım teşekürler.

Evet o markayı biliyorum. O markanın telefonlarından biraz uzak duruyorum. Geçmiş olsun. Mediamarkt ve Vatan'a bakacağım teşekkürler.

Kusura bakmayın, taksit seçeneklerinin kaldırıldığından haberim yoktu.
1641054660967.png

Yalnızca bu seçenek var;
1641054704752.png

Lakin üzerine 800₺ kadar koyuyor 12 taksitle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı