Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alışveriş kredisi işine bulaşmayın derim. Kredi kartınızın kendi mobil uygulamasından taksitli nakit avans seçeneği olması gerekir. Oradan istediğiniz miktarı çekebilirsiniz. Hem vadesini de daha fazla yapabilirsiniz. Örneğin sitelerde maksimum 6 yaparlarken nakit avans seçeneğinde 12 hatta 36 aya kadar çıkartabilrsiniz. Alışveriş kredisine oranla da daha az faiz yersiniz. Sitelerden taksitle almak yerine dediğim yöntemi yapabilrsiniz. Kredi kartınızdan nakit avans çekimi yaptığınızda banka kartınıza aktarılıyor para. Banka kartınızla direk tek çekim alırsınız her ekstre gününde de kredi kartına taksitinizi yatırırsınız. staj görüyorum bu sene aldığım parayla kendime 6 taksit telefon 6 taksit direksiyon vs. aldım ödüyorum aydan aya.
Kredi kartı ve yeterli limit varsa 2 secenek var.
1)Uygulama ya da ATM'den taksitli nakit/avans çekerek.
2) Kart limiti yuksek ise örnek 10.000 telefon 5.000 telefon alınır kalan limit ile taksitili nakit cekilip hesaba atılır.
Oradan kart borcu ödenir kalan 5000 TL her ay sabit taksitle geri ödenir.