Taksitli alışveriş kartı nasıl alınır?

Oguzhansvs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Online alışveriş veya marketlerde bir şeyler alınca onları taksitli ödeyebileceğim 3 veya 6 ay taksitli şekilde olabilir. Böyle bir kart var mı ve faizsiz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Online alışveriş veya marketlerde bir şeyler alınca onları taksitli ödeyebileceğim 3 veya 6 ay taksitli şekilde olabilir. Böyle bir kart var mı ve faizsiz mi?
Kredi kartı ile alıp asgari tutarı ödeyerek binevi taksitlendirmiş olursunuz. Örneğin aylık 2 bin TL kart borcunuz geldiğinde 700 tl asgari yatırma hakkınız doğar bu da demek oluyor ki 3 taksitle ödeyebilirsiniz. Düzenli olarak harcama yapıyorsanız örneğin her ay 2 bin TL harcıyorsanız ilk ay 700 ikinci ay 1400 üçüncü ay 2100 asgari tutar ödemeniz gerekir. Totalde 3 ayda 6 bin tl harcamayı 2100 taksitle öder hale gelirsiniz.

Öyle kart yok ancak sanal alışveriş de taksitlendirme seçenekleri çıkıyor. Ve her ay düzenli olarak karttan çekiyor parayı. Bunun yanı sıra asgariyi ödeyerek kendinizce taksitlendirebilirsiniz.

Enpara kredi kartının faizsiz taksitlendirme seçeneği var. 1 Ayda 3 ödemenizi tam hatırlamıyorum ama 5 veyahut 6 taksite faizsiz bölüyor. Ancak onda da 3000 yada 5000tl maximum bölme limiti vardı diye hatırlıyorum. Teferruatını tam bilmiyorum.

Bir çok kredi kartında sonradan taksitlendirme mevcut fakat kredi kartı sonuçta. Ayrıca bazı bankalar faizli bölüyor bazı bankalar belli bir ücrete kadar düşük faizsiz bölüyor.

Hayır yok. Ancak kredi kartı ile alabilirsiniz.
Şu şekilde yapabilir;
OlduBil uygulamasına TEB kredi kartından 3 taksitle para yükler.
OlduBil'inden harcama yapar.
Ne alırsa alsın 3 taksitle para yüklemesi yapabileceği için aslında aldığı şeyi 3 taksite bölmüş oluyor.
Bu şekilde ilerleyebilirsiniz :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı