Sınıftaki serseri çocukla sorun yaşamak

Flowzzy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 9.sınıfım sınıfta bir tane keko var 1.60 boyu var 50 kilo zargananın teki duvar kenarı arkada arkadaşımla oturuyorum geldi. Sırama çöktü kalk diyorum kalkmıyor bir kere rahatsız olduğumu söylediğim için beni çıkışa çağırdı gitmedim. Kavga etsem ederim ama çevresi çok olduğu için etmek istemiyorum onu dövsem çıkışta 40 kişi etrafımı saracaklarını bildiğim için pitbullar, muşta, çakı falan bir kekoda ne ararsanız var işte ne yapmalıyım müdüre öğretmene danışmalı mıyım sizce?

Merhaba 9.sınıfım sınıfta bir tane keko var 1.60 boyu var 50 kilo zargananın teki duvar kenarı arkada arkadaşımla oturuyorum geldi. Sırama çöktü kalk diyorum kalkmıyor bir kere rahatsız olduğumu söylediğim için beni çıkışa çağırdı gitmedim. Kavga etsem ederim ama çevresi çok olduğu için etmek istemiyorum onu dövsem çıkışta 40 kişi etrafımı saracaklarını bildiğim için pitbullar, muşta, çakı falan bir kekoda ne ararsanız var işte ne yapmalıyım müdüre öğretmene danışmalı mıyım sizce?

Müdüre öğretmene danışma seninde çevren varsa onlara bildir. Senin için kavga edecek yoksa eğer git özür dile bir şeyle yap. Polise gidin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müdüre öğretmene danışma seninde çevren varsa onlara bildir. Senin için kavga edecek yoksa eğer git özür dile bir şeyle yap. Polise gidin.

Kral zorbalığı abartmadığı sürece birazcık alttan al. Sonuçta okuldan atmak gibi bir durum artık sözkonusu değil.

Hayır sıramdan kalkmıyor sırama bildiğiniz çöktü kalkmıyor sıramdan kalksa yeter çevrem yok abilerim falan şikayet etmekte istemiyorum dışarı da bulurlar çünkü.

Hayır sıramdan kalkmıyor sırama bildiğiniz çöktü kalkmıyor sıramdan kalksa yeter çevrem yok abilerim falan şikayet etmekte istemiyorum dışarıda bulurlar çünkü.

Bu tür sorunları bende çok yaşadım 2 farklı meslek lisesine gittim ikisi de aynı. Anadolu'ya geçtim rahatladım. En iyisi Anadolu lisesi her zaman.

Başka sıramı yok sınıfta? Git başka sıraya otur. Kendisine güvenmeyen, arkasına güvenen korkak egosuz eziğin biri işte. Bunun ağız kokusunu çekmene ne gerek var? Dünyanın sonu değil, başka bir sıraya oturursun veya arkadaşınla beraber başka yere geçersiniz. Arkadaşınla çok oturmak istiyorsan sınıf öğretmenine de söyleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı