Takstar Pro 82 DAC/AMP önerisi

Ses seviyesi yüksek kullanmıyorum zaten. Duyulabilir sınırda dinliyorum. Kaliteli ise sıkıntı yok.

2.5 dengeliye 3.5 kulaklık takarsanız yakabilirsiniz falan demişler. Ben bir şey kaçırmıyorum umarım?

Yani adam kullanmış sıkıntı çıkmamış ihtimali var mı evet var tartışılır biraz.

Yani adam kullanmış sıkıntı çıkmamış ihtimali var mı evet var tartışılır biraz.

Hocam benim kulaklığın (Takstar Pro 82) kulaklığa giren ucu 2.5mm TRSS (resimde sağdaki), öbür ucu ise 3.5mm TRS (resimde soldaki) yanlış anlamadıysam. 2.5mm TRSS dengeli demek değil mi? O zaman bunun yerine direk 2.5mm to 2.5mm TRSS kablo kullansam DAC için uygun olmuş olmaz mı?

Balanslı bir 2, 5mm kablo bulursan kulaklığına uygun direkt 2, 5mm ile kullanırsın neden kullanamayasın.

Ama tek yerden giriyor galiba ses ne kadar balanslı olur tartışılır.

Evet o zaman önerinizi alayım

Yok ki, bulsan da pahalı olur.

Yani ya yanarmı diye çok düşünme ya da para ekle daha düzgün bir şey bak. 2000'e falan 2.el Dragonfly'lar onlara bakabilirsin.

Yok ki, bulsan da pahalı olur.

Yani ya yanarmı diye çok düşünme ya da para ekle daha düzgün bir şey bak. 2000'e falan 2.el Dragonfly'lar onlara bakabilirsin.
Valla 2000 mümkün değil çıkmaz ya...

Soundmagic'i aldığım adama sordum elimde sadece Fiio KA1TC var dedi 2100 istedi.

Vallahi 2000 mümkün değil çıkmaz ya...

Soundmagic'i aldığım adama sordum elimde sadece fiio KA1T.C. Var dedi 2100 istedi.

Yani çok seçeneğin kalmıyor. Ya eski kulaklıkların dongle'lerinden alıp süreceksin, ya da Çin işi 10 dolarlık alete 900₺ para vereceksin veya getirteceksin.

Böyle bir şey de getirtilebilir.

Hocam soruşturdum da 2.5 girişe kulaklığı takmamalıymışım. Kulaklığa bile zarar verebilir dediler.

Apple dongle alsam iş görür mü? Soundmagic'e kıyasla fark bariz olur mu? Genel olarak 100$ altı çoğu DAC benzer performansta oluyor, ayrıca 100-150$ dolar altı kulaklıklar için iyi bir şeye ihtiyacınız yok deniyor. O yüzden Apple olan yeterli olur mu diye düşündüm.

Olur ama Türkiye'dekilerde 1V değil de 0, 5V çıkışlı versiyonu var muhabbetleri vardı bu sebeple ses seviyesi düşük gelebillir. Cebine uyanı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…