Takstar Pro 82 DAC/AMP önerisi

@Gwenwin in unodui @Shuichi Tatsuo Hocam buldum. Shenzen Audio'dan vergi çıkmıyormuş galiba. Biliyordum da daha yeni aklıma geldi. Hala öyle degil mi?

Eğer öyleyse iyi bir şeyi uyguna alabilirim gibi. Mesela Blon V1'e Moondrop Dawn Pro ile benzer diyorlar ve 1500tl'ye geliyor:
(Moondrop Dawn Pro hocamın attıği listede 4.5 puan almış en üstün bir altı yani.)

Yani ülkemizin nacizade bir 30€ sınırı var maalesef. Vergi çıkmasa bile shenzhen bunu 10 dolar olarak falan gösterir mi gösterse bile takılırsa ne olur tartışılır.

Yani riske atılabilir mi evet atılabilir.

Ya da riske atmadan 2.el JA11, Çin'den KA11 vb. 30euro altı bir şey alacaksın.

Uzun süredir herhangi bir ses ekipmanı almadım, en son 3-4 ay evvel arkadaştan WAN'er SE ve colorfly CDA-M1p aldım sonra da hobiden keyfimin kaçtığını fark edip bıraktım o sebeple shenzhen hala vergi çıkartmıyor mu bilemiyorum. Kablom arıza verdiğinden balanslı bir kablo alıp kulaklığa yola devam edeceğim artık DAC alayım edeyimlik bir hevesim kalmadı HD650'yi abim getirmediği için.

JA11 de limite takılıyor. Shenzen'den almayacaksam 2 seçeneğim var: KA11 ya da JM6 Pro.

Biraz araştırayım.

JA11 de limite takılıyor. Shenzen'den almayacaksam 2 seçeneğim var: KA11 ya da JM6 Pro.

Biraz araştırayım.

Satıcısı güvenilir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

KA11 daha sıcak bass tonlu, JA11 ise daha vokale kayık diyorlardı incelemelerde. Sıcaklık konusu da çok dert edilecek bir konu değil bence.

Hocam Shenzen sıkıntı olmaz diyorlar. Yakın zamanda alışveriş yapmış arkadaşlardan bilgi aldım.

Blon V1 hakkındaki düşünceleriniz neler?

Hocam shenzen sıkıntı olmaz diyorlar. Yakın zamanda alışveriş yapmış arkadaşlardan bilgi aldım.

Blon V1 hakkındaki düşünceleriniz neler?

A30'un içerisindeki çipten kanal başına bir adet olmak üzere iki tane CS43131'e ssahip. 3, 5Mm'den 2vrms, 4.4 balanslıdan 4vrms çıkış veriyor ki gayet normal değerler.

Bakınca dawn Pro'nun dışı farklı hali gibi duruyor ama kötü çıkacağını düşünmüyorum.

Moondrop'a zaten para yetmiyor. Oradaki diğer tek seçenek de 7Hz 71. Yani elimde JM6 Pro, KA11, Blon V1, 7Hz 71, JA11 falan var. Muhtemelen kalite olarak en iyisi Blon V1. En güçlüsü ise KA11. Ancak KA11 malum.

1.5K ayarlamaya çalışayım bakayım.

Yardımlar için teşekkürler herkese. Sonucu atarım. Ekstra eklemek isteyenler buyurabilir tabii.

Kafana blon ve KA11 yattığından direkt V1 inceleyen birinin KA11 karşılaştırmasını ekleyeyim.

The KA11 is a non-detachable dongle in the form of the Apple dongle, and it has no volume controls.

The KA11 has a warm signature, and it imparts more bass to the soundscape. The KA11 is a League behind in technicalities, with poorer imaging, soundstage and Micro-detailing.

The KA11 has big Power on tap - 200 MW at 32 ohms - and can outdrive more Power-hungry behemoths. The KA11 gets much hotter during usage. Thankfully, there is no "pop" on removing Gear from the KA11, unlike on the v1. the KA11 has a complimentary App to unlock some goodies.

Yani tercih senin diyelim, saydıklarından hepsi alınabilir ama hangisini alacağın senin kararın. Bana soracak olursan bir akm fanı olarak 7Hz 71 alırdım, her ne kadar 1vrms çıkış gücü olsa da Akm'nin tadı farklıdır. Tatlıdır, soğuk günleri bıraktığını fark ettiğin içini ısıtan mayıs sıcaklığı vardır içinde.

Kişisel zevk tat diyelim. Ben sıcak tonlar ve müzikalite sevdiğimden Akm'den pek vazgeçemem. Sen analitik detaylı bir ses istersen Ess'li bir şey bakarsın, daha natural bir şey istersen cirrus Logic bakarsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…