Talisman vs SuperB vs Passat

Ayrıca kullandıkları güvenlik sistemleri aynı donanım olsa da yazılımsal olarak Volkswagen yazılımı daha iyi çalışıyor.

Kötü değil tabii ki de passata göre kıyaslayınca demek istedim.
VW'nin değil tüm VAG grubunun yazılımları daha da geliştirilmeli bence. OBD ile 2 dk'da kırılıyor bu da benim ayrı bir fikrimdir.

VW'nin değil tüm vag grubunun yazılımları daha da geliştirilmeli bence. Obd ile 2 Dk'da kırılıyor bu da benim ayrı bir fikrimdir.

Obd ile kırılıyor derken şey mi demek istediniz obd ile gizli özellik açılması veya donanımsal kodlama vs mi?

Ben öyle düşünmüyorum. 2015 320ied her anlamda daha iyi bir araçtı. En azından yalıtım ve yol tutuş anlamında 2 katı geçkin daha iyiydi.

3 serisi D premium bir araç
O zamanlarda fiyat farkını da göz önünde bulundurmak lazım.

Obd ile kırılıyor derken şey mi demek istediniz obd ile gizli özellik açılması veya donanımsal kodlama vs mi?
Evet ama bazen kötü sonuçlanabiliyor. YouTube'a otomobil videoları çeken, severek izlediğim Oğuzhan Y. OBD ile arkadaşının Passat'ını Golf yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…