3 369067 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 784 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #31 Canb1 dedi: Ayrıca kullandıkları güvenlik sistemleri aynı donanım olsa da yazılımsal olarak Volkswagen yazılımı daha iyi çalışıyor. Kötü değil tabii ki de passata göre kıyaslayınca demek istedim. Genişletmek için tıkla... VW'nin değil tüm VAG grubunun yazılımları daha da geliştirilmeli bence. OBD ile 2 dk'da kırılıyor bu da benim ayrı bir fikrimdir.
Canb1 dedi: Ayrıca kullandıkları güvenlik sistemleri aynı donanım olsa da yazılımsal olarak Volkswagen yazılımı daha iyi çalışıyor. Kötü değil tabii ki de passata göre kıyaslayınca demek istedim. Genişletmek için tıkla... VW'nin değil tüm VAG grubunun yazılımları daha da geliştirilmeli bence. OBD ile 2 dk'da kırılıyor bu da benim ayrı bir fikrimdir.
Canb1 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #32 369067 dedi: VW'nin değil tüm vag grubunun yazılımları daha da geliştirilmeli bence. Obd ile 2 Dk'da kırılıyor bu da benim ayrı bir fikrimdir. Genişletmek için tıkla... Obd ile kırılıyor derken şey mi demek istediniz obd ile gizli özellik açılması veya donanımsal kodlama vs mi?
369067 dedi: VW'nin değil tüm vag grubunun yazılımları daha da geliştirilmeli bence. Obd ile 2 Dk'da kırılıyor bu da benim ayrı bir fikrimdir. Genişletmek için tıkla... Obd ile kırılıyor derken şey mi demek istediniz obd ile gizli özellik açılması veya donanımsal kodlama vs mi?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.018 Makaleler 6 Çözümler 54 8 Ekim 2023 #33 Canb1 dedi: Aslında ilk çıktığı sene yani 2015 de D segmentinde Passat rakipsizdi herhangi bir rakibi yoktu. Genişletmek için tıkla... Ben öyle düşünmüyorum. 2015 320iED her anlamda daha iyi bir araçtı. En azından yalıtım ve yol tutuş anlamında 2 katı geçkin daha iyiydi.
Canb1 dedi: Aslında ilk çıktığı sene yani 2015 de D segmentinde Passat rakipsizdi herhangi bir rakibi yoktu. Genişletmek için tıkla... Ben öyle düşünmüyorum. 2015 320iED her anlamda daha iyi bir araçtı. En azından yalıtım ve yol tutuş anlamında 2 katı geçkin daha iyiydi.
Canb1 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #34 Ulunay dedi: Ben öyle düşünmüyorum. 2015 320ied her anlamda daha iyi bir araçtı. En azından yalıtım ve yol tutuş anlamında 2 katı geçkin daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... 3 serisi D premium bir araç O zamanlarda fiyat farkını da göz önünde bulundurmak lazım.
Ulunay dedi: Ben öyle düşünmüyorum. 2015 320ied her anlamda daha iyi bir araçtı. En azından yalıtım ve yol tutuş anlamında 2 katı geçkin daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... 3 serisi D premium bir araç O zamanlarda fiyat farkını da göz önünde bulundurmak lazım.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.018 Makaleler 6 Çözümler 54 8 Ekim 2023 #35 Canb1 dedi: O zamanlarda fiyat farkını da göz önünde bulundurmak lazım Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı kesinlikle dişe dokunurdu ama Passat pazarlanırken D premium diye lanse ediliyor. O yüzden maalesef...
Canb1 dedi: O zamanlarda fiyat farkını da göz önünde bulundurmak lazım Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı kesinlikle dişe dokunurdu ama Passat pazarlanırken D premium diye lanse ediliyor. O yüzden maalesef...
3 369067 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 784 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #36 Canb1 dedi: Obd ile kırılıyor derken şey mi demek istediniz obd ile gizli özellik açılması veya donanımsal kodlama vs mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama bazen kötü sonuçlanabiliyor. YouTube'a otomobil videoları çeken, severek izlediğim Oğuzhan Y. OBD ile arkadaşının Passat'ını Golf yapmıştı
Canb1 dedi: Obd ile kırılıyor derken şey mi demek istediniz obd ile gizli özellik açılması veya donanımsal kodlama vs mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama bazen kötü sonuçlanabiliyor. YouTube'a otomobil videoları çeken, severek izlediğim Oğuzhan Y. OBD ile arkadaşının Passat'ını Golf yapmıştı
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.503 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #37 Neden bilmiyorum ama bana Talisman çok yakışıklı ve premium geliyor.
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #38 Giorno Giovanna dedi: Arkadaşlar sizin bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bu 3'ü arasindan SuperB seçerim 2 yede Passat'i koyarım bence SuperB al donanımlı araba.
Giorno Giovanna dedi: Arkadaşlar sizin bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bu 3'ü arasindan SuperB seçerim 2 yede Passat'i koyarım bence SuperB al donanımlı araba.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #39 Passat al geç mükemmel araçtır.