Pazartesi salı
Çarşamba dinlenme
Perşembe cuma
Bu şekilde yaparsın hocam. Günleri sen kendine göre ayarlarsın ama bana kalırsa 2 gün gidip 1 gün dinlenme iyidir.
Olabilir düşünebilirim. İyi gibi aslında tamam başlarsam bunu uygularım. Sizce kaç hafta fullbody yapmalıyım? Ben 3 hafta falan fullbody yapıp bölge bölge çalışmayı düşünmekteyim.
Olabilir düşünebilirim. İyi gibi aslında tamam başlarsam bunu uygularım. Sizce kaç hafta fullbody yapmalıyım? Ben 3 hafta falan fullbody yapıp bölge bölge çalışmayı düşünmekteyim.
Tebrikler hocam kilo almak için karbonhidrat tozu kullandınız mı acaba? Sizin eski ölçülerinize benzer kilo boy oranım var merak ettim. En son korona virüsü başlamadan önce gidiyordum ve epey kilo almıştım cicibebe falan yiyordum hep.
Tebrikler hocam kilo almak için karbonhidrat tozu kullandınız mı acaba? Sizin eski ölçülerinize benzer kilo boy oranım var merak ettim. En son korona virüsü başlamadan önce gidiyordum ve epey kilo almıştım cicibebe falan yiyordum hep.
Hocam günde 4 veya 5 öğün. Sabah yumurta yulaf bazen simit poğaça vs de yiyorum değişiyor. Öglen 2.30 gibi 3.5 yemek kaşığı pirinç kararında tavuk. 4 de 100 gram tavuk 150 gram pirinç. Spordan sonra genelde benim 10.30 oluyor. 10.30 gibi de 200 gram tavuk 200 gram pirinç.