Tam boy mouse pad alınmalı mı?

Bakma buna reklamcı, sadece ürün kötüleyen birisi, git bak konulara hep aynı. 😃

Asıl sen reklamcısın sürekli kensei kensei bir tane incelem göster bana kaynak göster iyi olduğuna dair benim buradan herhangi bir kazancım yok bilen bilir benim pad konusunda ne gibi bir bilgiye sahip olduğumu

Asıl sen reklamcısın sürekli kensei kensei bir tane incelem göster bana kaynak göster iyi olduğuna dair benim buradan herhangi bir kazancım yok bilen bilir benim pad konusunda ne gibi bir bilgiye sahip olduğumu.

Madem o kadar bilgesin mouse pad konusunda, incelemesi olmadığı için kullanmadan neden marka kötülüyosun? O kadar bilgesin madem kullanıp neden karar vermiyorsun? Kensei için söylemiyorum longtenge de rezil demişsin, longteng kullandın mı acaba? Gayet de kaliteli bir mouse pad. Mouse pad uzmanıymış. :)

Madem o kadar bilgesin mouse pad konusunda, incelemesi olmadığı için kullanmadan neden marka kötülüyosun? O kadar bilgesin madem kullanıp neden karar vermiyorsun? Kensei için söylemiyorum longtenge de rezil demişsin, longteng kullandın mı acaba? Gayet de kaliteli bir mouse pad. Mouse pad uzmanıymış. :)

Komiksiniz gerçekten. İnsanların deneyimi oyuncuların kullanımı ve fiyat değerlendirmesi gibi şeylere baktığımız zaman longteng rezil bir pad. Bana incele diyorsunuz parayı siz veriyorsanız neden olmasın bunu reddedemem verin inceleyeyim sıkıntı yok benlik. Başka bir konuda da söyledim bak sana da sözüm olsun şu pad hakkında bir tane düzgün güvenilir insan inceleme yapsın bak söz bende önereceğim tamam mı? Ha bir de dalga geçer gibi konuşma tamam mı bir daha

Komiksiniz gerçekten. İnsanların deneyimi oyuncuların kullanımı ve fiyat değerlendirmesi gibi şeylere baktığımız zaman longteng rezil bir pad. Bana incele diyorsunuz parayı siz veriyorsanız neden olmasın bunu reddedemem verin inceleyeyim sıkıntı yok benlik. Başka bir konuda da söyledim bak sana da sözüm olsun şu pad hakkında bir tane düzgün güvenilir insan inceleme yapsın bak söz bende önereceğim tamam mı? Ha bir de dalga geçer gibi konuşma tamam mı bir daha.

Beni alakadar eden bir durum yok dostum istediğin markayı öv, istediğini göm. Kendini bu kadar mouse pad uzmanı olarak tanımlıyor, mouse pad konularına beni etiketleyin deyip, insanlara yönlendirme yapıyorsan. Yanlış yapma git kendin kullan ona göre öner veya önerme. Bugüne kadar insanları yönlendirdiğin para verdirdiğin ürünlerin kaçını kullandın acaba? Ben kullandığım ürünler arasından tavsiye veririm, kullanmadığıma da gidip çöp demem ama.

Beni alakadar eden bir durum yok dostum istediğin markayı öv, istediğini göm. Kendini bu kadar mouse pad uzmanı olarak tanımlıyor, mouse pad konularına beni etiketleyin deyip, insanlara yönlendirme yapıyorsan. Yanlış yapmai git kendin kullan ona göre öner veya önerme. Bugüne kadar insanları yönlendirdiğin para verdirdiğin kaçını kullandın acaba? Ben kullandığım ürünler arasından tavsiye veririm, kullanmadığıma da gidip çöp demem ama.

Bakın kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama gerçekten anlamamakta neden bu kadar ısrarcısınız anlamış değilim. Ben sözüne güvendiğim kişilerin incelemelerine ve markanın kalitesine bakarak öneri yapıyorum kensei ne ya adamlar kendi kumaşını üretmiş tamam eyvallah ama kimse inceleme yapmıyor bana incele öner diyorsun ya bir daha söylüyorum parayı ver inceleyeyim ama zaten önerdiğim genel anlamdaki padlerin hepsinin incelemesi mevcut. Siz kullandınız ve memnun kaldınız diye millete bir şey önermezsiniz Rampage Gamepower gibi ürünleri kullanıp memnun kalanlar var ama asla önerilmemesi gereken ürünler. Kendimden örnek vereyim Razer Essential mouse kullanıyorum normalde kronik sorunları olan bir ürün ama bende herhangi bir sorunu çıkmadı şimdi ben bunu önermeliyim siz düşünün

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı