Mouse pad alınmalı mı?

3 yıldır Rampage SMX R44 adlı fareyi masada mouse pad olmadan kullanıyorum. Şikayetlerimden biri mousenin zar zor hareket etmesi ve ufacık hareket etmesini istediğimde hareket etmemesi. Sizce mouse pad alınır mı? Alırsam bu mouse ile verimli olur mu?
Kesinlikşe almak lazım. Ama gidip dehşet para vermene gerek yok 1 ay önce 70 liraya aldığım mousepadi kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. Gidip de 500 600 lira verme parana yazık.

Cevaplarınız için teşekkürler mousepad alacağım.
SMX-R44 gayette güzel ben de mavisi var. 3 yıldır kullanıyorum. En az bi 10 kere düşürdüm ne renkleri gitti ne de mouse bozuldu. Çok kaliteli. Mouse pad olarak Daytona diye bişeyin mavisini kullanıyorum. Çok güzel tavsiye ederim. İyi günler.

SMX-R44 gayette güzel ben de mavisi var. 3 yıldır kullanıyorum. En az bi 10 kere düşürdüm ne renkleri gitti ne de mouse bozuldu. Çok kaliteli. Mouse pad olarak Daytona diye bişeyin mavisini kullanıyorum. Çok güzel tavsiye ederim. İyi günler.
Belli ki hocam kaliteli bir şey kullanmamışsınız ki size servet gibi geliyor. Claws'a geçtim, 2 gün rampage kullanayım dedim illallah çektim. Yaygın mouse modellerine marka basıp 2 3 ışık ekleyip oyuncu mouse piyasasına ettiği kadarın 3 katına mouse satıyorlar. İyi günler.

Belli ki hocam kaliteli bir şey kullanmamışsınız ki size servet gibi geliyor. Claws'a geçtim, 2 gün rampage kullanayım dedim illallah çektim. Yaygın mouse modellerine marka basıp 2 3 ışık ekleyip oyuncu mouse piyasasına ettiği kadarın 3 katına mouse satıyorlar. İyi günler.
En az bi 4 yıl G309 kullandım. 1 yıl falan Razer Deathhadder kullandım. Ama elime en rahat SMX-R44 geldi. Herkesin farklı olabilir. Ama Rampage ürünleri bana göre kaliteli.

Bu marka mouse pad alınır mı? Başka yerlere bakıyorum bu ölçüde 850 TL'den başlıyor.
Ayrıca altı deri olduğu için kayıyor ve havaya kalktığını söylüyorlar.

Bu marka mouse pad alınır mı? Başka yerlere bakıyorum bu ölçüde 850 TL'den başlıyor.
Alınır çok iyi mousepad. Havaya falan da kalkmıyor bruh.

Alıcaksan pro modelini al ama çok daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı