Kanka uygulamanın üzerine sağ tıkla ve özellikler de sonra uyyumluluk yazan yere gel ve orada hemen görürsün tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak diye iyi akşamlar.Tıklayamıyorum, CS2 de çok kötü FPS alıyorum m0nesynin ayarlarına bakarken bunu gördüm ve birkaç arkadaşımda da bunun tıklanabilir olduğunu gördük ancak ben tıklayamıyorum. Bunu nasıl açabilirim?
Merhabalar. Bu benim ekran görüntüm, tıklanabilir durumda değil nasıl açacağım bu bölümü?Kanka uygulamanın üzerine sağ tıkla ve özellikler de sonra uyyumluluk yazan yere gel ve orada hemen görürsün tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak diye iyi akşamlar.
Tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir seçeneğine tıklayınız. Oradan seçiliyor olması lazım.Merhabalar. Bu benim ekran görüntüm, tıklanabilir durumda değil nasıl açacağım bu bölümü?![]()
Bu kadar kolay olacağını düşünemedim üzgünüm, teşekkür ederim.Tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir seçeneğine tıklayınız. Oradan seçiliyor olması lazım.
Estağfurullah.Bu kadar kolay olacağını düşünemedim üzgünüm, teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.