Tam ekranda 22 FPS'e düşme sorunu

Merhaba arkadaşlar benim bir bilgisayarım var fakat bu bilgisayarda oyun oynarken çok sıkıntılar yaşıyorum. Örneğin roblox adlı oyunda tam ekranda iken 22 FPS küçük pencereli ekranda iken 120-130 FPS arası alıyorum. Aynı şeyler half-life tarzı oyunlarda da geçerli. CS:GO'da böyle bir sıkıntı yaşamıyorum fakat, diğer oyunlarda bu sinir bozucu, nasıl düzeltirim fikri olan var mı?
Sistemim: AMD Radeon 520 (AMD R5 M435)
İşlemcim: Intel i5 8256U.
8 GB RAM.
Ayrıca monitörüm Full HD. Bunla ilgili bazı arkadaşlar forumda sıkıntı yaşamış ben de yazayım dedim. Ayrıca kendi bilgisayarımın ekran çözünürlüğünü de değiştiremiyorum. 1920X1080 kalıyor [Önerilen] olarak. Hertz'leri de aynı şekilde değiştiremiyorum. Dosya olarak:

çöz 2.JPG

sa.JPG

çöz.JPG

Ekran 1 Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısına bağlı diyor. Bunu benim ekran kartına bağlamam falan mı lazım? Şu sorunu 6 aydır çözemedim. Artık bundan sonra da uğraşmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı