Çözüldü Tam format nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uhraniers

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
GTX 1650 tuf gaming
Merhaba. Ben dun bu bilgisayarı sıfırla üzerinden format attım. Kullanıcı dizesinde hata oluştu yazıp bilgisayara giremiyorum. Tam format nasıl atabilirim? Mahalle bilgisayarcısına gitmeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kısaca anlatayım:
  1. Bir adet USB ediniyoruz.
  2. Bilgisayarımıza RUFUS isimli programı indiriyoruz.
  3. Yine bilgisayara kurmak istediğimiz Windows ISO dosyasını indiriyoruz.
  4. RUFUS kullanarak, indirdiğimiz ISO dosyasını ilk adımdaki USB belleğimize yazdırıyoruz.
  5. Buraya kadar sorunsuz geldiysen artık elinde Windows kurabileceğin bir USB bellek var.
  6. Bu adımda BOOT menüye erişmen gerek.
  7. BOOT menüye eriştikten sonra ilk adımdaki USB belleğini oradan seç.
  8. Eğer sorunsuz bir şekilde yapabildiysen karşına Windows Kurulum ekranı gelecektir.

Not: Eğer bilgisayarın hiç açılmıyorsa, elinde de hazır bir USB bellek yoksa format atamazsın. Başka bir bilgisayardan yardım alman gerekir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kısaca anlatayım:
  1. Bir adet USB ediniyoruz.
  2. Bilgisayarımıza RUFUS isimli programı indiriyoruz.
  3. Yine bilgisayara kurmak istediğimiz Windows ISO dosyasını indiriyoruz.
  4. RUFUS kullanarak, indirdiğimiz ISO dosyasını ilk adımdaki USB belleğimize yazdırıyoruz.
  5. Buraya kadar sorunsuz geldiysen artık elinde Windows kurabileceğin bir USB bellek var.
  6. Bu adımda BOOT menüye erişmen gerek.
  7. BOOT menüye eriştikten sonra ilk adımdaki USB belleğini oradan seç.
  8. Eğer sorunsuz bir şekilde yapabildiysen karşına Windows Kurulum ekranı gelecektir.

Not: Eğer bilgisayarın hiç açılmıyorsa, elinde de hazır bir USB bellek yoksa format atamazsın. Başka bir bilgisayardan yardım alman gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı