Tam kapanma gelir mi?

Katılıyorum.

Şaşırmam hocam.

Katılıyorum.

Şaşırmam hocam.
Şaşırma değil zaten hocam birebir aynısı olacak. Kabine toplantısını millet "ey chp" demesi için izlemiyor farkında değiller sanırım. İşte siyaseti her yere sokuyorlar. Orada açıklamaları düzgünce ve ayrıntılı bir şekilde açıklasa herkes daha iyi anlayacak ama bir saatlik açıklamanın en az elli beş dakikası "boş" geçiyor.

Sen de aç kalırsın emin ol. Baban işe gidemeyip işten çıkartılırsa.

Hocam bu durumlar için oluşturulmuş bir fon var normalde de o fon galiba köprü ya da otoban olmuş .

Kendim çalışıyor bileğimin hakkıyla kazanıyorum. Sen öyle misin bilmiyorum baba parası yemiyorum. Anlatamıyorum galiba devletin işi işe gidemeyeni işten çıkarttırmayıp, kaybını da maaşını da nakdi olarak yardım ederek vermektir zaten. Ama ona buna yedirmekten halka sıra gelmiyor.

AVM'de kapanmayacaksa kapanacak nere kaldı ki zaten? Kamu ve özel evden ya da sıralı mesai yapıyor, e kafe restoran zaten kapalı hiç sokağa çıkmayacaksınız derse artık bu milletin isyan etmesi lazım ayıptır. Yürüyüşe çıkanlara başlarlar ceza yazmaya psikolojisi bozuldu halkın evde 1 senedir?

Dostum yasaklara kim uyuyor ki? Herkes dışarıda adam akıllı denetleyen yok. Sağlam bir kapanma şart ne olursa olsun bunu da yapmayacaklarsa bir şey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…