- Makaleler
- 2
Otellerimiz para basacak ne kapanması düşürün vaka sayılarını. Turist çekelim paralar gelsin.
Aslında tam tersi tam kapanma olması lazım. Fakat tam kapanma olurken devletin tüm sorumluluklarını da yerine getirmesi, gereken nakdi desteği vermesi lazım. Yoksa kim istemesin kapanmayı? Devlet görevini yerine getirmediği için getiremediği için kapanma yapmıyor, halbuki makam araçları, vekil maaşları, çifter çifter alınan maaşlar olmasa kapanma sırasında destek verilecek para zaten hazır.
Ben bu gün ki açıklamayı size özetleyim:
1 saat bekleteme,
Aziz milletim...
15 dakika: Ermeni soykırımı hakkında konuşma.
10 dakika: Ey "Chp" ey muhalefet.
15 dakika: Ekonomi gelişiyor ve büyüyoruz.
10 dakika: Uzay programında çok iyiyiz.
15 dakika: Aşılama ve virüsle mücadelede dünya birincisiyiz.
10 dakika: Yine kimseyi ilgilendirmeyen konular.
5 dakika: Ramazan ayının sonuna kadar bu kurallar geçerli olarak devam edeceğiz. Sınavlar 3 Mayısta yüz yüze yapılacak.
Kalın sağlıcakla...
İçerde adamlarımız var birebir böyle olacağını söylediler. Onların yalancısıyım.
Şaşırma değil zaten hocam birebir aynısı olacak. Kabine toplantısını millet "ey chp" demesi için izlemiyor farkında değiller sanırım. İşte siyaseti her yere sokuyorlar. Orada açıklamaları düzgünce ve ayrıntılı bir şekilde açıklasa herkes daha iyi anlayacak ama bir saatlik açıklamanın en az elli beş dakikası "boş" geçiyor.Katılıyorum.
Şaşırmam hocam.
Hani ekonomimiz diğer ülkelerce kıskanılıyorya, hani harikayız ya. Diğer ülkeler yaparken biz niye yapamıyoruz? Kasamızda paramız da var? Ama halka vermek için yok o yüzden kapanma işimize gelmez aç kalırlar.
Hocam bu durumlar için oluşturulmuş bir fon var normalde de o fon galiba köprü ya da otoban olmuşSen de aç kalırsın emin ol. Baban işe gidemeyip işten çıkartılırsa.
Hocam bu durumlar için oluşturulmuş bir fon var normalde de o fon galiba köprü ya da otoban olmuş.
Hocam normalde var da bizim ülkede "söz" olarak var. 128 sayısı neredeyse o fon da orada diyeyim size siz anlayın.Öyle bir paranın olduğunu düşünmüyorum.
Kendim çalışıyor bileğimin hakkıyla kazanıyorum. Sen öyle misin bilmiyorum baba parası yemiyorum. Anlatamıyorum galiba devletin işi işe gidemeyeni işten çıkarttırmayıp, kaybını da maaşını da nakdi olarak yardım ederek vermektir zaten. Ama ona buna yedirmekten halka sıra gelmiyor.Sen de aç kalırsın emin ol. Baban işe gidemeyip işten çıkartılırsa.
Vallahi hocam bende olmayacağını düşünüyorum. Ekonomi zaten yerlerde kapatmaya gitse o ayrı bir sorun bende anlam veremedim. Bir çok haber kaynağı 3 haftalık tam kapanma diyor düşününce insana mantıklı geliyor. Şimdi 3 hafta kapatıp bu sırada aşılandırmayı hızlandırmayı planlıyorlarmış malum yaz da geliyor turist falan 3 hafta idare edip vakaları olabildiğince aşağı çekmeyi düşünüyorlar da olabilir yani
Bakın geçen sene 2.5 k vaka varken adamlar tam kapanma yapıyordu herkes diken üstündeydi bu sene 60 k gördük ne oldu bu arkadaşlara ekonomik gücümüz yok tam kapanma yapamıyoruz diyemiyorlar tabiivatandaşını düşünen yönetim nerede sadece gülüyorum.
Katılıyorum gerçekten bir şey demek istemiyorum. Bir şey desek zaten sıkıntı oluyor.
Türkiye uçuyor be kardeşim ekonomi kötü falan hiç olmuyor
Hocam AVM'de danışman olarak çalışıyorum pek düşünmüyorum.
Bir bilim kurulu üyesinin düşüncesi bu şekilde olursa turizm için bir şeyler yapar öbür türlü vatandaşı düşünüp bir karar alınmaz.Eki Görüntüle 993177
AVM'de kapanmayacaksa kapanacak nere kaldı ki zaten? Kamu ve özel evden ya da sıralı mesai yapıyor, e kafe restoran zaten kapalı hiç sokağa çıkmayacaksınız derse artık bu milletin isyan etmesi lazım ayıptır. Yürüyüşe çıkanlara başlarlar ceza yazmaya psikolojisi bozuldu halkın evde 1 senedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.