Tam olarak şu an, hayatınızdan memnun musunuz?

Hocam olay tam olarak şu, bu 3 kız bir grup. Asla ayrılmıyorlar. Bir gün müzik sınıfına çıkıyordum. Bu 3 kız lavaboya gidiyorlarmış. Arkadaşıma yetişip soru soracaktım ondan kızın koluna dokunup "Geçebilir miyim" dedim. O günden sonra tacizci diye hocalara söylemişler. Bizim sınıf hocası da malın önde gideni. Hemen geldi beni azarlamaya falan başladı. Ama baya bağırıyor yani. Onun yüzünden 1 hafta uzaklaştırma aldım ve sicilime işleyeceklerini söylediler. Ben de ailem ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gittik. Sorunu zar zor orada çözdük yani. Saçmalık.

6/10. Sıkıntım yok, arkadaş ortamım iyi sayılır. Sınav senem, denemeler iyi gidiyor gibi. Yine birine kafayı taktım gibi geliyor, bunu da aşarsam güzel.

10/2 3 falan, 3 4 yıl önce kanser teşhisi konuldu. Şu an kemik iliği yetmezliği yaşıyorum. Ama hayatımdan zevk alıyorum çok şükür. Her şeyde bir hayır vardır diyorum şükretmeye çalışıyorum. Her ay farklı bir sağlık sorunu yaşıyorum.

6/10. Borçlar ayrı dert, sınav stresi ayrı dert, sosyal yaşamım ayrı dert. Bi kız arkadaşım olsa hayatım direkt 9/10 olacak. Biri umut veriyor bakalım, hayırlısı.

Öylesine yaşıyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…