Tamamen Razer üzerine kurulabilecek parçalar

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu sistemi tamamen Razer sevenler için yapıyorum. Razer sevenler bu konuyu beğenecektir. :D Ürünlerin fiyatı oldukça pahalı, bu parçalardan çok daha F/P olan parçaları çok rahat bulabilirsiniz. Konunun tek amacı Razer ekosistemi istediğinizde tercih edebileceğiniz parçaları göstermektir.

Koltuk
Razer Iskur.

1619469944755.png

Anakart
Asrock B550 Taichi Razer Edition, Asrock X570 Taichi Razer Edition.

anakarts.png

anakart.png

İşlemci: Bi' zahmet bu da Razer olmasın.

Kasa
Lian Li O11 Dynamic Razer Edition

1619465272997.png

Fan
Silverstone Air Blazer 120R

1619465481790.png

Fan olarak alternatif Z-SYNC destekli Zalman SF-120 modelini de alabilirsiniz. 3 fan + kontrolcülü paket olarak satılıyor.

1619465598895.png

Mouse
Razer Deathadder V2, Basilisk V2, Basilisk X Hyperspeed diye gider liste. Razer zaten. :D

1619465718514.png

Klavye
Razer serisinden herhangi bir klavye. Cynosa Lite diye başlar uzar gider. Görseldeki ürün Cynosa V2'dir.

1619465784345.png

Mouse pad
Razer Firefly. Eğer RGB istemiyorum derseniz Razer Goliathus gibi seçenekler de var tabii çoğunun stoğu yok.

1619465864806.png

Sıvı soğutma
Bundan emin değilim, buna biraz bakmak gerek. Asrock Polychrome RGB destekleyen sıvı soğutmalar Razer Chroma destekliyor mu bilmiyorum. Silverstone PF-360'ın üzerindeki fanlar (Air Blazer 120R) Razer Chroma destekliyor ancak pompadaki RGB aydınlatma Razer Chroma ile senkronize çalışır mı bilmiyorum. Buna almadan önce bakmanızı öneririm.

1619466530676.png

Bu arada kendi sitesinde Asrock Polychrome RGB yazıyor, Teknobiyotik'te Razer Chroma yazıyor. Yine bi' karışıklık var.

1619466636035.png

1619466659112.png

Bu konu bu kadardı. Çok aşırı Razer canavarı değilseniz bu parçaları önermiyorum. Mesela attığım anakartlar yerine çok daha ucuza daha güçlü anakart modelleri mevcut. Mousepad olarak aynı fiyata XL mousepadler var. Aynı kasanın Razer olmayanı 700 lira daha ucuz.

Ürünleri incelemek isterseniz linklerini bırakıyorum.

Asrock B550 Taichi Razer Edition, Asrock X570 Taichi Razer Edition.
Lian Li O11 Dynamic Razer Edition.
Silverstone PermaFrost PF-360.
Zalman SF-120A3, Silverstone Air Blazer 120R.
Razer Firefly.
Razer Deathadder V2.
Razer Cynosa V2.

Razer Iskur.

Son düzenleme:
Razer Oyun Faresi Bungee v2: Drag-Free Kablolu Mouse Desteği - Esports Seviyesi Performansı için - Mat Siyah: Amazon.com.tr
İyice suyunu çıkartalım hocam :)

Son düzenleme:
Kulaklıkta isteriz.
Aman Razer kulaklıktan uzak durun hocam. Kulak içi neyse de kulak üstü tam bir işkence aleti. 4 adet Razer kualklık değiştirdim en sonuncusunu da iade ettim. Diğer ekipmanlarda sıkıntı yok ama kulaklıkları kafaya öyle bir baskı uyguluyor ki 30 dakikadan sonra takamadım, kafamın üstü resmen delindi. Dediğim şey kişiye göre değişir, kafanız benim gibiyse uzak durun.
Ah param yetse de Razer Nari alsam, alan herkes eskisi gibi şikayetlerin olmadığını söylüyor, üstteki pedinden de belli zaten rahat olduğu.

Aman Razer kulaklıktan uzak durun hocam. Kulak içi neyse de kulak üstü tam bir işkence aleti. 4 adet Razer kualklık değiştirdim en sonuncusunu da iade ettim. Diğer ekipmanlarda sıkıntı yok ama kulaklıkları kafaya öyle bir baskı uyguluyor ki 30 dakikadan sonra takamadım, kafamın üstü resmen delindi. Dediğim şey kişiye göre değişir, kafanız benim gibiyse uzak durun.

Biliyorum hocam kullandım. :) Kulaklıkta orta seviyelerde her zaman Hyperx öneririm, üst seviyeler ise para varsa Sennheiser.

[URL

unfurl="true"]Razer Oyun Faresi Bungee v2: Drag-Free Kablolu Mouse Desteği - Esports Seviyesi Performansı için - Mat Siyah: Amazon.com.tr
O koltuğa da sırf Razer diye para vermezsin ya. :D Neyse konsept Razer olduğu için ekleyeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı