Merhaba beyaz klavye almayı düşünüyorum (RK61). Sistemimde sırıtır mı acaba mouse pad değişeceğim farem Razer DeathAdder Essential siyah kulaklığım Razer BlackShark V2 X masam ise siyah kırmızı garip durumu bilmiyorum. Böyle kullanan varsa fotoğraf atabilir mi? Beyaz klavye çok hoşuma gidiyor ne yapmam gerektiğini pek bilmedim.
Merhaba beyaz klavye almayı düşünüyorum (RK61). Sistemimde sırıtır mı acaba mouse pad değişeceğim farem Razer DeathAdder Essential siyah kulaklığım Razer BlackShark V2 X masam ise siyah kırmızı garip durumu bilmiyorum. Böyle kullanan varsa fotoğraf atabilir mi? Beyaz klavye çok hoşuma gidiyor ne yapmam gerektiğini pek bilmedim.
Sırıtır ama sizin hoşunuza gidiyorsa bunun pek önemi olmaz, gözünüze çok batmaz diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle masanıza beyaz bi klavye shoplayın az çok belli olur ne olacağı xd
Var hocam ama dediğim gibi beyazı hoşuma gidiyor. Bu arada Amazon'la görüştüm 21 Ağustosa kadar normal devam edecekmiş dün sormuştunuz başka bir konuda diye hatırlıyorum.