Tamer Umut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok o kadar değil.

Recep Bey bence gereksiz insanları fazla kaale alıyorsunuz. Bırakın cahil kalmak isteyen cahil kalsın, böyle yorumları görünce gülüp geçerim ben.
Yok abi, ismini Google'da arattığına bir düşünmeli bu arkadaş. Klavyede toynakları ile tuşlara rastgele basmaması gerektiğini anlamalı.

Paylaşıcam. Gerekirse hepsini tek tek paylaşıcam kardeşim.
O zaman şuna da bir el atarsanız çok makbule geçer.

1650830860833.png

Tamer Umut isimli çocuğa verdiğim cevabı sizlerle paylaşmak istedim. Sinek küçüktür ama mide bulandırır misali. Adını Google'a altın harflerle yazalım.

YouTube hesabı: https://www.youtube.com/channel/UCqfCn_t_050qhQG8mAxc23A/featured

Bize yaptığı yorum:

Eki Görüntüle 1369751

Cevabım:

@tamer umut denilen seviyesiz banlanmıştır. Tamer sana tavsiyem "C++ kontrolcüsü" gibi olmayan terimler uyduran kanalları takip etmeye devam etmen zira bizim sunduğumuz bilgiyi kaldırabilecek bir kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Olsaydın "avel" gibi bir kelime kullanmazdın. Sana hitap eden kanalları izlemen senin için de bizim için de daha iyi. ~Recep
Hocam çok iyisiniz gene.

O zaman şuna da bir el atarsanız çok makbule geçer.

Eki Görüntüle 1369753
@Emre C Bu limite bir bakalım.

Bu herif ilk bu mesajı yazdı, silip uyardım, sonra gelmiş bana avel diyor.

Dostum zaten bu bir karşılaştırma değil en üst işlemcileride aynı şekil kıyaslamışlardı fakat video olsun diye video çekiyorlar ddr4 ile ddr 5 platformunu karşılaştırmak zaten saçmalık ddr5 ile ddr4 ü geçemiyorsa zaten yazık bıraksınlar direkt,ki ddr4 platformunda tarumar edince amd ddr5 te bari geçelim demişler resmen boşlar zar zor geçtiler amd nin ddr 5 işlemcileri çıktığında zaten ortada ne fiyat kalıcak ne performans arada neredeyse 2.000 mhz ram hızı farkı varken lafta karşılaştırıyorlar boş iş amd nin işlemde çok az belki ama oyun tarafında ram hızının ne derece önemli olduğu herkes tarafından biliniyor yani tamamen boş içerik atmak için çekilmiş bir video

Daha Türkçe iki kelime yazamayan adam yaptığının cezasını çekmeli. Yok öyle avel deyip geçmek.

Tamer Umut isimli çocuğa verdiğim cevabı sizlerle paylaşmak istedim. Sinek küçüktür ama mide bulandırır misali. Adını Google'a altın harflerle yazalım.

YouTube hesabı: https://www.youtube.com/channel/UCqfCn_t_050qhQG8mAxc23A/featured

Bize yaptığı yorum:

Eki Görüntüle 1369751

Cevabım:

@tamer umut denilen seviyesiz banlanmıştır. Tamer sana tavsiyem "C++ kontrolcüsü" gibi olmayan terimler uyduran kanalları takip etmeye devam etmen zira bizim sunduğumuz bilgiyi kaldırabilecek bir kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Olsaydın "avel" gibi bir kelime kullanmazdın. Sana hitap eden kanalları izlemen senin için de bizim için de daha iyi. ~Recep
Türkçe Dil Kurumu kurulmadan önce insanlar:

Paylaşıcam. Gerekirse hepsini tek tek paylaşıcam kardeşim.
Peki. Bir şey demiyorum. Ama bence takmama sanatını öğrenmelisiniz. Ben, sanaldan bana her laf atanı paylaşıyor muyum, veya ifşa mı ediyorum? Hayır. Çünkü takılacak insanlar değiller. Kolay gelsin. Ayrıca farkındaysanız, siz de toksiklik yapıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı